.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Ами добър е когато те кара да се чувстваш страхотно всяка една минута независимо дали свършваш. За мен най-голямата грешка, която може да направи едно момче е да бърза прекалено много да свърши без да се интересува дали на мен ми харесва. Най-добре е да си хванеш някой опитен батко и да научиш нещо вместо да се занимаваш с такива, които не знаят какво да правят с едно момиче. Не говоря само за секса, а и за отношението му към теб.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Бърка в бурканите с компот и лютеница. >.<

+1 (готино аватарче)
    .....

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от TwiXXed
    МНОГО НЕЖЕН И ВНИМАТЕЛЕН!ГРУБИТЕ МЪЖЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ!
    Искаш да кажеш, че трябва да те друса като гладен цигани джанка

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Бърка в бурканите с компот и лютеница. >.<
    xD owned!

По темата : Еми според мен е различно за всяка

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Според мен баце,трябва да се плющи яко като коча на село,напрао трябва да й хвръкнат зъркелите от зор и да й са разместат червата ти каам
    +++++++++++++
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Секса се прави по инстинкт. Почнеш ли да му разсъждаваш, доникъде няма да го докараш.
    когато силно желаеш да се изчукаш с накого,ще има страст и как да кажеш,че не е добър...Всичко е въпрос на привличане Лично мен ме устройка страстна и грубо чукане (което напоследък ми липсва,защото желание НИКАКВО )

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.
    +1 :P Не всички момчета са способни да докарат партньорката си до оргазъм. Аз бих нарекла "добър в леглото" някой,който ме е докарал до край,но като цяло секса е бил удоволствие за мен и искам пак и пак.

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Да си "добър в леглото" е относително понятие.За една може да си добър за друга - не.Примерно ако си по-груб в леглото на една може да и хареса на друга - не.

А най-доброто определение за "добър в леглото", е ако успееш да накараш момичето да свърши няколко пъти.Тогава няма как да не си добър.
    +1 :P Не всички момчета са способни да докарат партньорката си до оргазъм. Аз бих нарекла "добър в леглото" някой,който ме е докарал до край,но като цяло секса е бил удоволствие за мен и искам пак и пак.
    Надявам се, че осъзнаваш, че не зависи само от другата страна, за да достигнеш до оргазъм
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от gren
    Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.
    Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.
    Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. Глупости на търкалета
    Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!
    винаги мога да се направя че свършвам !!
    It`s my party come on every body (dance)

Цитирай Първоначално написано от sweettdream
    Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.
    Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.
    Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. Глупости на търкалета
    Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!
    Много хубаво, че можеш да се направиш, ама явно "умната" ти главица не разбира, че има дадени физически показатели, които показват дали свършваш или не.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Много хубаво, че можеш да се направиш, ама явно "умната" ти главица не разбира, че има дадени физически показатели, които показват дали свършваш или не.
    +1 Опитните мъже ще усетят, когато симулираш. Аз лично съм хващал момиче да го прави... кофти и се случи!

ако някой ме усети ,че симулирам мн гадно сигурно ше се почувствам

Град
    Vav fitnes zalata
    ако някой ме усети ,че симулирам мн гадно сигурно ше се почувствам
    От себе си или от шамара, който ще получиш?

дано не се стига до шамари....

Град
    Vav fitnes zalata
    дано не се стига до шамари....
    Не до шамари да не се стига, ами до симулации... че от там е верижна реакция... симулацията е лъжа... а когато някой го лъжат обикновено побеснява... а на мъжете тема секс им е много тънка и може чак на гняв да иде! Ставал съм свидетел на такова нещо 2 пъти и все свършваше със сериозни последици! На мен лично не ми се е случвало, да чукна на дърво!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa

Надявам се, че осъзнаваш, че не зависи само от другата страна, за да достигнеш до оргазъм
    Да разбира се... искам да кажа,че ако едно момиче дава всичко от себе си,но момчето пак не може,значи просто не го бива.. (като се има на предвид,че даденото момиче е достигало до оргазъм с други момчета)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си