- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- добър в леглото ?
Ами добър е когато те кара да се чувстваш страхотно всяка една минута независимо дали свършваш. За мен най-голямата грешка, която може да направи едно момче е да бърза прекалено много да свърши без да се интересува дали на мен ми харесва. Най-добре е да си хванеш някой опитен батко и да научиш нещо вместо да се занимаваш с такива, които не знаят какво да правят с едно момиче. Не говоря само за секса, а и за отношението му към теб.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Първоначално написано от l0lz
+1 (готино аватарче)
.....
Искаш да кажеш, че трябва да те друса като гладен цигани джанкаПървоначално написано от TwiXXed
![]()
![]()
![]()
xD owned!Първоначално написано от l0lz
По темата : Еми според мен е различно за всяка![]()
+++++++++++++Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
когато силно желаеш да се изчукаш с накого,ще има страст и как да кажеш,че не е добър...Всичко е въпрос на привличанеПървоначално написано от AceXe
Лично мен ме устройка страстна и грубо чукане (което напоследък ми липсва,защото желание НИКАКВО
)
+1 :P Не всички момчета са способни да докарат партньорката си до оргазъм. Аз бих нарекла "добър в леглото" някой,който ме е докарал до край,но като цяло секса е бил удоволствие за мен и искам пак и пак.Първоначално написано от FeelMyPain
Надявам се, че осъзнаваш, че не зависи само от другата страна, за да достигнеш до оргазъмПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
винаги мога да се направя че свършвам !!Първоначално написано от Xitap
It`s my party come on every body (dance)
Много хубаво, че можеш да се направиш, ама явно "умната" ти главица не разбира, че има дадени физически показатели, които показват дали свършваш или не.Първоначално написано от sweettdream
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1 Опитните мъже ще усетят, когато симулираш. Аз лично съм хващал момиче да го прави... кофти и се случи!Първоначално написано от Ilikeliljon
ако някой ме усети ,че симулирам мн гадно сигурно ше се почувствам![]()
От себе си или от шамара, който ще получиш?Първоначално написано от sweettdream
дано не се стига до шамари....
Не до шамари да не се стига, ами до симулации... че от там е верижна реакция... симулацията е лъжа... а когато някой го лъжат обикновено побеснява... а на мъжете тема секс им е много тънка и може чак на гняв да иде! Ставал съм свидетел на такова нещо 2 пъти и все свършваше със сериозни последици! На мен лично не ми се е случвало, да чукна на дърво!Първоначално написано от sweettdream
Да разбира се... искам да кажа,че ако едно момиче дава всичко от себе си,но момчето пак не може,значи просто не го бива.. (като се има на предвид,че даденото момиче е достигало до оргазъм с други момчета)Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()