Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от sweettdream
Цитирай Първоначално написано от Xitap
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от Xitap
Цитирай Първоначално написано от gren
Прочетох няколко мнения, че ако я докараш до няколко оргазъма няма как да не си "добър".Искам да попитам за какъв оргазъм се говори (вагинален или клиторен).По моето скромно мнение едно момиче с което си за първи път неможеш да я докараш до вагинален оразъм.
Всяко момиче може да докараш... ама въпроса е, тя да го "извика". Иначе само мускулна треска ще си докараш. Жените решават дали и кога да свършат.
Това беше най-странното изказване, което съм чел. Жените решавали кога и дали да свършат. Глупости на търкалета
Ами те да ти кажат бе пич! То да не е като нас мъжете... при тях е чиста психика, а при нас е наполовина физическо. Като вземеш да си лягаш с по-големи от 21 години и знаещи какво и как искат, ще разбереш, че сами решават в кой момент да свършат. Нека дамите се изкажат по този казус!
винаги мога да се направя че свършвам !!
Много хубаво, че можеш да се направиш, ама явно "умната" ти главица не разбира, че има дадени физически показатели, които показват дали свършваш или не.
+1 Опитните мъже ще усетят, когато симулираш. Аз лично съм хващал момиче да го прави... кофти и се случи!