- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Студио за Пиърс В СОФИЯ
Значи имам молба към вас - Трябва ми хубаво пиърс студио в София, защото съм решила да се дупча на пъпа. Ако някой от вас вече го е правил, моля да сподели за болката, самата промивка, колко време ви е отнело да се възстановите, и колко време не трябва да се мокри? Също така ако ми дадете ориентировъчна цена за самото пробиване, много ще съм благодарна.( обеца си имам )Благодаря виииии.
П.С Ако ми кажете да ида да се огледам за стусио, а не да питам - не съм от София. Приятелят ми има къща там и ще ходим за панаира в Горна Баня сега на 2ри и искам да се пробия там, за да може за морето да се оправя.![]()
ВЗЕМИ ИЗЛЕЗ И ВИЖ БЕ ЛАПЕ
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
ОК
* НЯМА ДА СИ ПРАВЯ ТРУДА *
You can feel the bones shatter beneath our feet.
The blood of lust staining our teeth.
We feed on pain , disorder , delusion.
The filth of the modern plague.
And in this reign of Godlessness, the heathens will say...
Хм Мания на Витошка,Трип Хаус () на първата пресечка в дясно след ъгъла на витоша и патриарх евтимий в посока 5те кьошета, Моника на пазара на Графа, Инк брадърс на попа...около 25лв. е само дупката .
Аз имам две на пъпа,нито едната не боля,първата я вардих седмица-2,втората на 2рия ден вече нищо й нямаше,Промивките са си нормални-физ. разтвор,банеоцин примерно.Вече си мисля,че не мога да давам адекватни мнения щото съм се нагодила към организма си,ама до сега от море не съм имала проблем.Все пак 2-3 седмици ако можеш да го оставиш без да го давиш там ще е добре.
Джа, отколко време ги имаш? Не изтънява ли кожичката?
Ми на горната стигна до едно положение,г/д половината (беше пробито от топче до топче) и от тогава не е намалявала,мисля,че си е добре.И е от година ии..половина почти.А другата е от ...6ти април,мдаа помня си датата и не е изтъняла.
аз си пробих пъпа предии около 4 месеца . ( sun )
пробиване : на мен ми го пробиха без упойка ии боля ме - да ама търпи бабо за хубост..
промивката : ти трябва една вода ( забравих й името ) ии там ще ти дадат антибиотик или GENTAMICIN или BIO - нещо си не му знам името аз и двете имам но GENTAMICIN-a е по - добърще я промиваш 5 месеца в началото по 10 пъти на ден . ( грижите са доста големи така че ако нямаш време по - добре недей ) ии ще я мажеш там с антибиотик 2-3 седмици .. на 2рия месец ще ти се зачерви и ще започне да изкарва лимфа ( такова беличко ) и кръв - всъщност не е задължително . но по този начин се прочиства ( не при всички го има )
след това : мокренето не е проблем дори знам че е хубаво ако отидеш на море , водата в морето била хубава за самата раничка иначе няма проблеми можеш и още първия ден да си се изкъпеш ( аз понеже не мога да не се къпякато пристрастена съм . ии веднага влезнах след тва малко ме боля но ми казаха че е нормално
)
цената : на мен ми беше 50 лева с обица която обаче не трябва да махаш 6 месеца докато заздравее напълно така че си я избери някоя която ти харесва
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
без проблем отидох с компанията
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)