.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на lyfche

Моята история ...

.....

мисля, че от двата стола така ще паднеш на земята че зъбките ще си събираш!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

dtrhb

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Типично.Реши с кой искаш да бъдеш и толкова.

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    мисля, че от двата стола така ще паднеш на земята че зъбките ще си събираш!
    и аз така мисля избирай бе човек..не отивай ту при единия,ту при другия .. избери един и бъди с него !

mmmmmmmmm

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Първо старите ти чувства са се върнали, сега пък твърдиш, че обичаш другото момче, ск оето не си в момента - извинявай, но не знаеш какво тчно искаш. Бъди с момчето, което усещаш, че те обича , а и към което ти имаш чувства.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен
    Град
    София

Re: Моята история ...

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Здравейте .Така първо искам да ви се представя,аз съм момиче на 13 години.Значи имах си гадже,с което все тръгвахме и късахме,но бяхме по около 7 месеца ,Той е на 16.Имам една стара история с едно момче,който видях,докато се разхождах с гаджето.Те двамата не се понасят.Започнах да усещам как старите ми чувства зпаочнаха да се връщат към момчето,което видяхме.На следващият ден решихме да се видиме,ок беше много хубаво ,а той е на 15,почти 16 ,преди месеци това момче много ме харесваше ии едва ли не даваше всичко да е с мен .Вечерта ме попита дали искам да съм с него,аз се сългасих и скъсах гаджето ми(Много тъпо от моя страна).Това стана преди 2/3 дни.Така момчето,с което вече ходех още не се бях видяла,все имаше някаква работа и като го попитах Утре ще се видим ли ,Той отговаряше:Не знам ... Адски много се дразня.Утре решихме с вече бившето ми гадже да отидем на басейн(Той много се надява пак да сме заедно и тов амай ще стане в скоро време ... ).И така днес отново попитах момчето,с което ходя сега дали утре ще се видим,Той каза Евентуално други ден ... Та реших ,ако и за други ден ми се измъкне и каже за следващия ден,че може да се видим,да взема мерки и да бъда пак с другото момче,наистина чувствам,че го обичам. А вие какво мислите ?
    Аз мисля , че си една малка пикличка и се чудя много , ама страшно много на тези две момчета особено на бившия ти. Как може момче на 16 да ти тича по гъза? Какво си му дала ти? И ако има някви чувства към теб защо си играеш с тях? Защо ще се връщаш (евентуално при него) след като изпитваш нещо към другото момче? К'во ще постигнеш с това? Я отивай да си срешеш барбито и остави момчетата намира
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Мега фен Аватара на Hilary_

Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Аз мисля , че си една малка пикличка и се чудя много , ама страшно много на тези две момчета особено на бившия ти. Как може момче на 16 да ти тича по гъза? Какво си му дала ти? И ако има някви чувства към теб защо си играеш с тях? Защо ще се връщаш (евентуално при него) след като изпитваш нещо към другото момче? К'во ще постигнеш с това? Я отивай да си срешеш барбито и остави момчетата намира
    .. напълно съгласна!!!!!!!!!

От два стола та на земята..
    Типичната 13 годишна курва..
    Аман от такива..
    На вашите години не съм знаела още кво е тва гадже..

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +++++
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

мисля че пубертета яко те е хванал и незнаеш ОПРЕДЕЛЕНО какво искаш.аз да ти кажа трудно ти и разбрах кой кой е.та според мен не обичаш никой от тях щом така лесно решаваш да ги зарежеш.ти си знаеш де
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Нормално е на 13 да не знаеш какво искаш

Мерсии за хубавите коментари. Иии ако на това му викате курва ... лелее Значи така да разбирам ... курва е тази,която е била с едно момче и го е скъсала и е тръгнала с друго момче,Така ли?Ок ,мерси вече ще знам.Пхах...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ... хахаха я пак прочети всички коментари и ми кажи на колко от тях обърна внимание ??

Цитирай Първоначално написано от bebe7o
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    +++++
    ++

Ами да нормално е да не знаеш какво искаш,но то твойто си е лигня .. Аре с тоя ,аре с оня .. Прави ми впечатление ,че по-скоро главната ти цел е да си имаш гадже изопщо ,а не точно кой ще е ,но накрая ще стане от 2 стола на земята .. Съвземи се и стига си тъпкала другите ,защото може ми незнаеш колко боли ,когато имаш ИСТИНСКИ чувства към някого

И в крайна сметка излиза, че просто искаш гадже. Не ти пука с кой от двамата... само да има някой, с който да се натискаш
    mouth2mouth

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от deschinci
    И в крайна сметка излиза, че просто искаш гадже. Не ти пука с кой от двамата... само да има някой, с който да се натискаш
    +1

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Здравейте .Така първо искам да ви се представя,аз съм момиче на 13 години.
    Ясно. Значи няма никакво значение. Просто си избери единия. След известно време, пак ще пуснеш тема тук. Ще те чакаме

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

щом гаджето ти казва ще се видим утре и не се веждате пак го казва и не се виждате . Това може да означава само едно , че се вижда с друга !

А ти май изключи възможността, той да иска да си го върне за това, че не си му отговорила на чувствата и затова да те е разделил с първото ти гадже? Може би иска да те нарани...

Град
    Aitos
    .Така първо искам да ви се представя,аз съм момиче на 13 години "

Parvo porasni togava misli za lubov 6ot ... tai kat ta gledam dori ne znae6 kakvo e tova... mn sapunki gledate e zaradi takaa kato teb i zaradi sa6tiq nomer sam stradal mn zaradi takava na tvoita vazrast .. ne znaete ko iskate.. ne znaete ko e lubov... haresali si edno mom4ence ve4e i na vtoriq den " OBi4am Tee " mn ste zle

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Абе момиче мозък имаш ли ? Ако бях на мястото на сегашното ти бивше гадже въобще нямаше да ти тичам след гъза ... ти не стига че го зарязваш заради момче което не понася ами после ше го търсиш .. скрий се

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Абе момиче мозък имаш ли ? Ако бях на мястото на сегашното ти бивше гадже въобще нямаше да ти тичам след гъза ... ти не стига че го зарязваш заради момче което не понася ами после ше го търсиш .. скрий се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си