.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

помогнете ,, ,

искам да ви питам нещо харесвам едно момче от нашия клас . чувствата ми към него са от 2 - я срок . той постоянно ме закача ту по грубо ту е малко по мил . приятелите ми казват че ме харесва но когато му пиша по скупе се държи като задник . в часовете по човека и пр.сме имали мн приятни моменти като. хваща ми ръката и я държи . все едно я стиска и така вика на др.кат го питат що ми държи ръката той вика че я стиска . дори госпожото вика че при вас има няква химия. Разсмиване Разсмиване Разсмиване Разсмиване
    плс каже как да му подскожа че го харесвам.и дали той ме харесва найстина или само да се направи пред другите
    плс помощ
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Град
    чикаго
    на колко си ?

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Kaji my prosto , nishtu nqma da zagubish,a naprotiw moje i toi da te haresva,no taka e pri 12-godishnite.

Ами кажи си му направо,че го харесваш,а ако той не те харесва или ти се прави на интересен го отрежи напълно и го забрави. Живота не свършва нито с един мъж нито с една жена Успех

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Детска работа...

Той е несериозен.Ако те харесва,щеше да се държи по-мило.Просто не сте дорасли,ако ме питаш мен.Ти не си,защото се впечатляваш от глупости,а той,защото държанието му е бебешко.

И един съвет от мен:не си хващай гадже от училище.Когато скъсате няма да ти е приятно да го виждаш всеки ден.

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. що не го питаш ?? Щом сте още на държането за ръце под предтекста, че те стиска .. начи не сте много големички .. хохо ..

аз съм на 13 той също,,

еми тогава действай напрау ..

Явно те харесва. Ако и ти изпитваш същото - направо му го кажи. Няма по-добър начин.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на l0lz
    Човек и природа?
    Мм, ясно..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от time_remember15
    аз съм на 13 той също,,
    Това обяснява прекалено много неща
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    `In Hell`
    Действай

как да му кажа че го харесвам. в един клас сме

Намеци, жестове, усмивки... нали се сещаш?

И какво като сте в един клас ?? Нали не сте в една къща ..

Т'фа няма ниаккво значение... да не ти пука от останалите... не трябва те да ти определят живота, а ти самата ...

на 13 съмммм да та светна

Голям фен Аватара на RaZzer
    А, ми ти вече си порастнала бе... Нали знаеш, че на 13 ако си девствена - никой няма да те вземе! Такива са времената - кво да правиш

Да... шегувам се! Все пак ще се опитам да помогна: малко е тъпо това, което прави той, но възрастта обяснява всичко... почти е сигурно, че му допадаш, но нз дали от срам от класа или от някви други съображения - се прави на мъж... Затова просто ще трябва да изчакате няколко годинки или пък, ако наистина много го харесваш - да го привикаш на сериозен разговор и всичко да си изпеете

Момчетата на тая възраст така правят-държат се отвратително,защото си мислят,че така впечатляват момичето или просто защото не искат да покажат чувствата си,за да не изглеждат уязвими. Вероятността да те харесва е голяма! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си