.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Апф,не мога да се отърва от мисълта за него...

Такамм,ходех с едно момче,някъде месец и половина,харесвах си го,нищо,че не беше толкова хубав (всички казваха,че съм по-хубава от него..)...Не знам какво точно стана,но скъсахме и то по негово желание.Минаха повече от 2 месеца,но не мога да си го избия от главата,направо се измъчвам,искам си го обратно... А не знам дали на него въобще му пука,каквото и да направя всичко ми напомня за него..Какво да правя,не мога да си го избия от главата?Не мога да призная,че не ми е мъчно и че не ми липсва,не мога да се преструвам...
    Come back and set me free... : )

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Апф,не мога да се отърва от мисълта за него...

Цитирай Първоначално написано от iwsyY
    Такамм,ходех с едно момче,някъде месец и половина,харесвах си го,нищо,че не беше толкова хубав (всички казваха,че съм по-хубава от него..)...Не знам какво точно стана,но скъсахме и то по негово желание.Минаха повече от 2 месеца,но не мога да си го избия от главата,направо се измъчвам,искам си го обратно... А не знам дали на него въобще му пука,каквото и да направя всичко ми напомня за него..Какво да правя,не мога да си го избия от главата?Не мога да призная,че не ми е мъчно и че не ми липсва,не мога да се преструвам...
    Колко си умна и хубава .... браво !! Що ли те е зарязал тоя тъпак

Времето е най-доброто лекарство. Намери си друг или изчакай да го забравиш...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Времето е най-доброто лекарство. Намери си друг или изчакай да го забравиш...
    съгласна съм с теб

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като не те е потърсил се съмнявам, че му пука ...
    Извод: А защо на теб да ти пука за някой, на който не му пука за теб ?

П.С. С времето ще мине ... не си заслужава да се тормозиш заради него ..

Град
    Париж
    Незнам как да ти помогна, но ще ти кажа, че това за времето не е съвсем така .. вече наближава година, а той е все още в мислите ми
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Голям фен Аватара на Aicken
    ти си по хубава от него и затова те е оставил разбрал е че не може да бъде с перфектно момиче като теб

Супер фен Аватара на kindergarden
    Много по-хубава си от него!Много по-умна!

Ти не го заслужаваш....

дали пък не е обратното

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    ти си по хубава от него и затова те е оставил разбрал е че не може да бъде с перфектно момиче като теб
    и аз тва мн мн не го разбраx
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Голям фен Аватара на RaZzer
    Първо си промени начина на мислене - кой от кого бил по-хубав, кой кого не заслужавал - тия ги забрави, ако искаш нещо по-сериозно. След това говори с момчето и разбери защо те е зарязал (щото останах с впечатлението, че не знаеш) след това постепенно се опитай да поправиш това, което не му е харесало (това, заради което е скъсал с теб) и се опитай да си го върнеш...

П.п. Горепосоченото важи само ако си сигурна, че чувствата ти към него са сериозни... ако го искаш само, за да си докажеш, че си по-готината и той няма право да те зарязва или някви подобни глупости - не го търси!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Бахти повърхностната кучка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Преди си го подценявала заради това, 4e х0ра сати казвали така. Докато единия се има за нещо пове4е от другия-няма как връзката да просъществува.
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Не,не,неее!Никога не съм се имала за такава,казвам това,което хората казваха!Никога не ми е пукало!Пука ми само за него!Той беше първото момче,с което съм се чувствах по един адски особен и супер готин начин!Аз не гледах външността му,харесваше ми той самият!Наистина не ми каза каква е истинската причина да се разделим,да,това също ме измъчва,но дори не знам как да говоря с него...

Не,не,неее!Никога не съм се имала за такава,казвам това,което хората казваха!Никога не ми е пукало!Пука ми само за него!Той беше първото момче,с което съм се чувствах по един адски особен и супер готин начин!Аз не гледах външността му,харесваше ми той самият!Наистина не ми каза каква е истинската причина да се разделим,да,това също ме измъчва,но дори не знам как да говоря с него...
    Какво искаш да знаеш? Обаждаш му се, питаш го как е и казваш, че искаш да се видите... Виждате се, приказвате малко глупости за разчупване на обстановката и после му задаваш въпросът "защо скъса с мен"...

Мега фен Аватара на vagarious
    Ее като са минали няколко месеца и ни вест-ни кост от него, за кво ти е да го търсиш!? Остави го и си намери друг.Момчета БОЛ.

Ами той не ме търси,нито ми пише в скайп... Бих му се обадила,но ме е страх да не ме отблъсне,което може би ще стане и тогава ще ми е двойно по-кофти..

Не се занимавай и няма да имаш пробблеми.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Повече от фен Аватара на YourPoison

Re: Апф,не мога да се отърва от мисълта за него...

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Колко си умна и хубава .... браво !! Що ли те е зарязал тоя тъпак
    да ..

Ами той не ме търси,нито ми пише в скайп... Бих му се обадила,но ме е страх да не ме отблъсне,което може би ще стане и тогава ще ми е двойно по-кофти..
    Ако те отблъсне - поне ще знаеш, че трябва да се откажеш от него, иначе ще удължиш измъчването си с тази неизвестност, която в крайна сметка все ще свърши по един или друг начин... Ако сега ще те отбъсне, почти сигурно е, че с времето няма да си промени възгледа, така че - по-добре не си губи времето, ами говори!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си