.

Виж резултатите на анкетата: Доверието....родителите или гаджето..?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • родителите

22 51,16%
  • гаджето

21 48,84%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Hybrid View

Определено зависи, щом родителите ти имат негативно мнение за него значи има причина да мислят така. Трябва да поговориш с тях по обстойно
    Your eyes bright blue as the sky
    Deeper than the sea
    Warm as the sun

5 години по голям ... дали не е малко к*******о това ...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Бих останала с приятеля ми!!!
    Това си е МОЯ живот и САМО АЗ мога да решавам с кого да съм и с кого не!!!
    Бих изслушала тяхното мнение,но НИКОГА не бих се повлияла от него!!!А още по-малко ако за тях са проблем само годините
    Освен това с нашите сме в отлични отношения и НИКОГА няма да ми направят проблем за това,че ходя с някое момче Най-много да ми кажат,какво харесват и какво не харесват в него и това е,но НИКОГА няма да се опитат да си наложат мнението!!!
    при мен е същото...всеки човек решава за себе си и прави своите избори=>понасят своите последствия
    Нашите ми дават съвети и мнението си ,което оценявам супер мн понеже те са доста по опитни в тези неща,но не биха си позволили да командват живота ми
    Една забележка и към двамата.

За ВАШ живот ще говорите когато живеете във ВАШЕ жилище и харчите ВАШИ пари. Иначе ... не знам

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Бих изслушала тяхното мнение,но НИКОГА не бих се повлияла от него!!!А още по-малко ако за тях са проблем само годините
    Освен това с нашите сме в отлични отношения и НИКОГА няма да ми направят проблем за това,че ходя с някое момче Най-много да ми кажат,какво харесват и какво не харесват в него и това е,но НИКОГА няма да се опитат да си наложат мнението!!!
    при мен е същото...всеки човек решава за себе си и прави своите избори=>понасят своите последствия
    Нашите ми дават съвети и мнението си ,което оценявам супер мн понеже те са доста по опитни в тези неща,но не биха си позволили да командват живота ми

За ВАШ живот ще говорите когато живеете във ВАШЕ жилище и харчите ВАШИ пари. Иначе ... не знам
    Много добре казано.Както казва баща ми: "Докато живееш още при мен и не се изхранваш сам,си още зависим от мен.".
    Get what you can and never get back

Цитирай Първоначално написано от leoparda93sl
    Много добре казано.Както казва баща ми: "Докато живееш още при мен и не се изхранваш сам,си още зависим от мен.".
    Прав е баща ти. Я си прведстави че обличаш, храниш и издържаш някого с твои пари. Дали ще ти е приятно да ти каже 'Къф си ти бе ?!" Темата обаче се измести - ще езема да пусна нова .. след малко.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Зависи и от родителите, и от гаджето. Попринцип се знае, че родителите винаги ти мислят най-доброто, но не винаги са прави... С предишният ми приятел бяхме заедно 2 години близо и мама не го харесваше изобщо - беше се напил един път и тя оттам го изкара алкохолик и почна постоянно да ми втълпява, че не бил за мен... но аз не я послушах, защото знаех, че не е права Така че... много зависи от техните доводи... Седни и поговори с тях, изслушай им доводите, познаваш си момчето и прецени дали имат право или не
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat

1.За теб май не съществуват родове,щом и за двете ни говориш в мъжки род
    2.За МОЙ живот говоря,от както започнах сама да взимам решения свързани с него - къде да уча,какво да уча,дали да работя или не и прочие!
    Това,че в момента не си изкарвам сама парите е,защото майка ми изрично отказва да приеме факта,че вече съм пълнолетна и мога да работя!И тя и баща ми са на мнение,че ми е рано да работя и че след като се омъжа ще ми се налага цял живот да бачкам,да пера,да чистя,да готвя и т.н. и точно за това не ме карат (да не кажа,че до някъде майка ми ми забранява ) да правя тези неща!
    Освен това к'ъв си ти,че да ми казваш дали живота си е мой или е на родителите ми?!Сори,но това,че някои от вас ги третират като домашни любимци (т.е. родителите ви са на принципа "Щом ние те храним и ти осигуряваме покрив над главата,значи ще ни слушаш"),не означава,че всички са такива Нашите ме познават прекалено добре и знаят,че мога сама да преценя кое е добре и кое не е добре за мен!НИКОГА,повтарям Н-И-К-О-Г-А няма да ми кажат "Ти няма да си с това момче!",само защото те не го харесват!Винаги ще ми кажат мнението си за него и ще ме оставят сама да преценя как да постъпя!
    Така,че ако обичаш не ми дрънкай подобни глупости за МОЯ живот,след като не познаваш нито мен,нито родителите ми И разбери,че има родители,които ценят и зачитат мнението на децата си и Н-И-К-О-Г-А не биха се опитали да си наложат мнението (а още по-малко да задължат децата си да правят нещо против волята им )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Гласувах за гаджето.
    Родителите са в правото си да те посъветват, да кажат какво мислят и какво искат, но не и да те задължават да правиш нещо, което не искаш. Не те са с това момче, а ти!

Зори ! Забележката важи и за двата пола.. и за да не изместваме още темата - ето пуснах друга в друг раздел.

Моля заповядайте !!

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...374232#5374232

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    абе родителите искат винаги най-доброто за нас,обаче не могат да ти казват с кого да излизаш Аз лично бих послушала себе си,защото както казаха другите тва си е тяхно мнение не мое а ако някой ден пък го харесат-екстра,ама и да не го харесат - дгд
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

избора си е твой! ако наистина ти е приятно с него не би трябвало да се отказваш от него... е мнението ми би се променило ако сега кажеш че си на 12 или 13...

ако си с него продължавай да им обясняваш....комуникация му е майката, иначе ест родителите,макар че няма кво толкова да губиш дори и да избереш гаджето се таая...важното е да се аргументираш пред вашите !!!

майка ми би се смутила,би изказала негативно мнение,но нищо повече ще го хареше след време и ще го съжали,ме е тръгнал с мен (както става винаги) , а баща ми ще ме бъзика (да и тово става винаги)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си