- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите..Как бихте постъпили...ДоВеРиЕтО
Определено зависи, щом родителите ти имат негативно мнение за него значи има причина да мислят така. Трябва да поговориш с тях по обстойно![]()
Your eyes bright blue as the sky
Deeper than the sea
Warm as the sun![]()
5 години по голям ... дали не е малко к*******о това ...![]()
Една забележка и към двамата.Първоначално написано от lipsvashh_mi
За ВАШ живот ще говорите когато живеете във ВАШЕ жилище и харчите ВАШИ пари. Иначе ... не знам![]()
Много добре казано.Както казва баща ми: "Докато живееш още при мен и не се изхранваш сам,си още зависим от мен.".Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Get what you can and never get back
Прав е баща ти. Я си прведстави че обличаш, храниш и издържаш някого с твои пари. Дали ще ти е приятно да ти каже 'Къф си ти бе ?!" Темата обаче се измести - ще езема да пусна нова .. след малко.Първоначално написано от leoparda93sl
Зависи и от родителите, и от гаджето. Попринцип се знае, че родителите винаги ти мислят най-доброто, но не винаги са прави... С предишният ми приятел бяхме заедно 2 години близо и мама не го харесваше изобщо - беше се напил един път и тя оттам го изкара алкохолик и почна постоянно да ми втълпява, че не бил за мен... но аз не я послушах, защото знаех, че не е праваТака че... много зависи от техните доводи... Седни и поговори с тях, изслушай им доводите, познаваш си момчето и прецени дали имат право или не
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
1.За теб май не съществуват родове,щом и за двете ни говориш в мъжки родПървоначално написано от NeZaPoznat
2.За МОЙ живот говоря,от както започнах сама да взимам решения свързани с него - къде да уча,какво да уча,дали да работя или не и прочие!
Това,че в момента не си изкарвам сама парите е,защото майка ми изрично отказва да приеме факта,че вече съм пълнолетна и мога да работя!И тя и баща ми са на мнение,че ми е рано да работя и че след като се омъжа ще ми се налага цял живот да бачкам,да пера,да чистя,да готвя и т.н. и точно за това не ме карат (да не кажа,че до някъде майка ми ми забранява) да правя тези неща!
Освен това к'ъв си ти,че да ми казваш дали живота си е мой или е на родителите ми?!Сори,но това,че някои от вас ги третират като домашни любимци (т.е. родителите ви са на принципа "Щом ние те храним и ти осигуряваме покрив над главата,значи ще ни слушаш"),не означава,че всички са такиваНашите ме познават прекалено добре и знаят,че мога сама да преценя кое е добре и кое не е добре за мен!НИКОГА,повтарям Н-И-К-О-Г-А няма да ми кажат "Ти няма да си с това момче!",само защото те не го харесват!Винаги ще ми кажат мнението си за него и ще ме оставят сама да преценя как да постъпя!
Така,че ако обичаш не ми дрънкай подобни глупости за МОЯ живот,след като не познаваш нито мен,нито родителите миИ разбери,че има родители,които ценят и зачитат мнението на децата си и Н-И-К-О-Г-А не биха се опитали да си наложат мнението (а още по-малко да задължат децата си да правят нещо против волята им
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зори ! Забележката важи и за двата пола.. и за да не изместваме още темата - ето пуснах друга в друг раздел.
Моля заповядайте !!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...374232#5374232
абе родителите искат винаги най-доброто за нас,обаче не могат да ти казват с кого да излизашАз лично бих послушала себе си,защото както казаха другите тва си е тяхно мнение не мое
а ако някой ден пък го харесат-екстра,ама и да не го харесат - дгд
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
избора си е твой! ако наистина ти е приятно с него не би трябвало да се отказваш от него... е мнението ми би се променило ако сега кажеш че си на 12 или 13...![]()
![]()
майка ми би се смутила,би изказала негативно мнение,но нищо повече ще го хареше след време и ще го съжали,ме е тръгнал с мен (както става винаги) , а баща ми ще ме бъзика (да и тово става винаги)