.

Виж резултатите на анкетата: Доверието....родителите или гаджето..?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • родителите

22 51,16%
  • гаджето

21 48,84%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Супер фен Аватара на rusoto_baby_f

Какво мислите..Как бихте постъпили...ДоВеРиЕтО

Доста често срещан е проблема между родителите и децата относно темата за гаджетата...Аз също имам един въпрос..Имам приятел от 7 месеца, разликата ни е 5 години, имам проблеми относно мнението на родителите ми за него и за това, че те не са съгласни да ходя с него..Как бихте постъпили на мое място...?...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аз няма да ти отговоря и ще остана неутрална, защото много зависи и от родителите какви са.. и от момчето до теб ..

Трябва да знаеш защо те не го одобряват. Поговори с тях и им кажи, че мнението им е важно за теб, но ти харесваш момчето. Наистина често възникват такива проблеми. Помисли над мнението на родителите ти за момчето. Истина е, че ти го познаваш по-добре. Все пак се опитвай да не спориш с родителите си за това и избягвай подобни теми.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен
    Ако съм сигурна в него, в това какъв е и му имам пълно доверие, не бих обърнала голямо внимание на мнението на родителите ми.
    nicolepcd

Град
    `In Hell`
    Зависи и от родителите ти и от гаджето ти,поговори с тях няма какво друго да направиш.И моите родители не харесваха повечето мои гаджета и бяха прави.

Супер фен Аватара на l0lz
    Избягайте някъде?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ако съм сигурна в него, в това какъв е и му имам пълно доверие, не бих обърнала голямо внимание на мнението на родителите ми.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Зависи

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Бих останала с приятеля ми!!!
    Това си е МОЯ живот и САМО АЗ мога да решавам с кого да съм и с кого не!!!
    Бих изслушала тяхното мнение,но НИКОГА не бих се повлияла от него!!!А още по-малко ако за тях са проблем само годините
    Освен това с нашите сме в отлични отношения и НИКОГА няма да ми направят проблем за това,че ходя с някое момче Най-много да ми кажат,какво харесват и какво не харесват в него и това е,но НИКОГА няма да се опитат да си наложат мнението!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Може би ще повторя предходните мнения,но наистина зависи от ситуацията,от родителите и от гаджето... Съветвам те да говориш с родителите си,обясни им как стоят нещата (че е свестен,че се обичате и т.н) би трябвало да те разберат. Успех

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Родителите ти мислят само най-доброто за теб. И ако понякога са на различно мнение, обикновено са прави. И все пак си зависи, де.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

До едно време се влияех от мнението на баща ми, понеже ми е единствен родител. Но определено в един момент тръгнах да правя нещата, както аз си знам. Изслушвам доводите му, казвам си и моето мнение, но никога пък не бих се отказала от някое момче, само защото баща ми не го е одобрил. В повечето случаи, ако съм се откажела от някой, е било, защото съм била на същото мнение, като баща ми и ми е трябвало малко, за да се реша да сложа край. Но определено предпочитам вариантът да се опаря от собствените си грешки, отколкото да се обвинявам после, че само съм се водила по нечий акъл, а не съм пробвала.

Супер фен
    Ако познавам тва момче добре и си абсолютно сигурна в него,значи трябва да правиш това,което ти е на сърцето.
    Но пък разбери какво не удобряват родителите ти и току виж са разбрали,че грешат(ако грешат).
    И у моята майка има лека непоносимост към това,че имам гадже изобщо и съмнения относно момчето,защото не го познава особено добре...разбираемо е,но все пак вече мисля,че се е примирила,въпреки,че всеки път като се засечем някъде с него и нея го поглежда с малко пренебрежение..което ме дразни ужасно,но...разчитам с времето да разбере защо съм с него

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Разликата по между ви е голяма. Има голяма вероятност родителите ти да са преценили ситуацията по-добре от теб, защото в момента най-малко си увлечена от връзката и ти се ще нещата да потръгнат. (Знам какво е да искаш нещо и да си готов да си счупиш главата само и само да го постигнеш въпреки, че знаеш че може и да не си заслужава.)
    Ще дойде един момент, в който ще се наложи да хванеш приятеля си за ръката и да не отдадеш внимание на мнението на другите, но не бързай... Хубаво е да си направиш нещата така, че да не се налага да избираш.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Родителите ти винаги са до теб, независимо какво правиш, а гаджетата са просто припознати субекти отвън - идват и си отиват, но въпреки всичко родителите не го правят.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Аз няма да ти отговоря и ще остана неутрална, защото много зависи и от родителите какви са.. и от момчето до теб ..

Цитирай Първоначално написано от elsy
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Родителите ти винаги са до теб, независимо какво правиш, а гаджетата са просто припознати субекти отвън - идват и си отиват, но въпреки всичко родителите не го правят.
    Ще бъда досадна и ще ти кажа, че има случаи, в които един от родителите си отива, а понякога, дори и да са чифт(едно голямо рофл), не отдават обичта и грижата към детето си. Тогава можеш да разчиташ изцяло на човекът до себе си. Но това са изолирани случаи. Рядко се уцелва някой наистина толкова специален, който наистина да държи толкова много на теб и отношенията ви да са на едно по-горно ниво. В повечето случаи родителите са прави, но пак не можеш да си сигурна на 100%, защото и те са хора и допускат грешки.

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ще бъда досадна и ще ти кажа, че има случаи, в които един от родителите си отива, а понякога, дори и да са чифт(едно голямо рофл), не отдават обичта и грижата към детето си. Тогава можеш да разчиташ изцяло на човекът до себе си. Но това са изолирани случаи. Рядко се уцелва някой наистина толкова специален, който наистина да държи толкова много на теб и отношенията ви да са на едно по-горно ниво. В повечето случаи родителите са прави, но пак не можеш да си сигурна на 100%, защото и те са хора и допускат грешки.
    Гаджета, дето са хванали пътя са в пъти повече от родители, които са го направили!
    А и каквито и да са родителите ти, те няма да ти намислят лошото или да те пуснат в интернет например. А гаджетата както казах са случайно припознати субекти от външния свят и не ги свързва нищо с теб освен желание. А при родителите е задължение. Аз самия съм на 24 години вече и не търся родителите си. Но знам, че когато и да се обърна към тях, ще видя само подкрепа, независимо какво се случва!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много, много относително е. Ако родителите ти се правят вече на интересни става досадно. Примерно, аз съм сигурна, че те просто те пазят, тоя батко да не те насили да правиш нещо, което не искаш. Зависи от колко време сте заедно с момчето.
    Най - добре е да ги запознаеш, да знаят що за човек е, за да могат да са спокойни когато излизаш навън. Нещата дори могат да се обърнат в твоя полза, ако го опознаят и видят, че той те пази, могат да те пускат дори до по - късно, когато си с него.
    И все пак може да са прави. Казах вече, относително е. Пък и 5 години си е доста солидна разлика.
    Внимавай.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Гаджета, дето са хванали пътя са в пъти повече от родители, които са го направили!
    А и каквито и да са родителите ти, те няма да ти намислят лошото или да те пуснат в интернет например. А гаджетата както казах са случайно припознати субекти от външния свят и не ги свързва нищо с теб освен желание. А при родителите е задължение. Аз самия съм на 24 години вече и не търся родителите си. Но знам, че когато и да се обърна към тях, ще видя само подкрепа, независимо какво се случва!
    Напълно съм съгласен с Xitap.И да си най-голямата отрепка на света,те пак ще са до теб и ще те подкрепят.Примери колкото искате.Гледайте повече новини.Убийци,дилъри какви ли още не са обаче родителите им пак ги подкрепят.Плюс това родителите ти ти мислят най-доброто както казаха по-горе.Аз на твое място бих попробвал доверието на този човек до теб да си напълно сигурна,че може до някаква степен да му вярваш.
    Get what you can and never get back

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Какво мислите..Как бихте постъпили...ДоВеРиЕтО

Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Доста често срещан е проблема между родителите и децата относно темата за гаджетата...Аз също имам един въпрос..Имам приятел от 7 месеца, разликата ни е 5 години, имам проблеми относно мнението на родителите ми за него и за това, че те не са съгласни да ходя с него..Как бихте постъпили на мое място...?...
    Само да те питам - гаджето ли те храни, облича и издържа че да се замисляш за подобен избор ?!

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Аз доста се интересувам от мнението на родителите си..видя ли са много повече от мен ии от нас тинейджърите..
    Винаги но помагат и дори в повечето случеи са прави,затова недей да пренебрегваш мнението им.. поговори с тях .. разбери защо не го одобряват.. дали само заради разликата в годините,или има нещо друго ,което ги притеснява ..?

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Бих останала с приятеля ми!!!
    Това си е МОЯ живот и САМО АЗ мога да решавам с кого да съм и с кого не!!!
    Бих изслушала тяхното мнение,но НИКОГА не бих се повлияла от него!!!А още по-малко ако за тях са проблем само годините
    Освен това с нашите сме в отлични отношения и НИКОГА няма да ми направят проблем за това,че ходя с някое момче Най-много да ми кажат,какво харесват и какво не харесват в него и това е,но НИКОГА няма да се опитат да си наложат мнението!!!
    при мен е същото...всеки човек решава за себе си и прави своите избори=>понасят своите последствия
    Нашите ми дават съвети и мнението си ,което оценявам супер мн понеже те са доста по опитни в тези неща,но не биха си позволили да командват живота ми

Голям фен Аватара на Dollystar
    Родителите са хората, които винаги ще правят всичко за твое добро, не го чуваш за 1ви път, но според мене няма кво да питаш. То е ясно!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си