Първоначално написано от
mArMaLaDkA

Първоначално написано от
Xitap
Родителите ти винаги са до теб, независимо какво правиш, а гаджетата са просто припознати субекти отвън - идват и си отиват, но въпреки всичко родителите не го правят.
Ще бъда досадна и ще ти кажа, че има случаи, в които един от родителите си отива, а понякога, дори и да са чифт(едно голямо рофл), не отдават обичта и грижата към детето си. Тогава можеш да разчиташ изцяло на човекът до себе си. Но това са изолирани случаи. Рядко се уцелва някой наистина толкова специален, който наистина да държи толкова много на теб и отношенията ви да са на едно по-горно ниво. В повечето случаи родителите са прави, но пак не можеш да си сигурна на 100%, защото и те са хора и допускат грешки.
Гаджета, дето са хванали пътя са в пъти повече от родители, които са го направили!
А и каквито и да са родителите ти, те няма да ти намислят лошото или да те пуснат в интернет например. А гаджетата както казах са случайно припознати субекти от външния свят и не ги свързва нищо с теб освен желание. А при родителите е задължение. Аз самия съм на 24 години вече и не търся родителите си. Но знам, че когато и да се обърна към тях, ще видя само подкрепа, независимо какво се случва!