- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Последната любов...
Настоящата любов я приемаме за последна до мига,до който
ни задоволява изискванията.В момента ,в който и се понаситим
критериите ни се променят и минаваме на следващо ниво,в
повечето случаи и на следващата "последна и вечна"любов.Едно от най-болезнените неща е че никога не знаеш кога нещо ти е за последно...
..Така....Интересно ми е кой, как и защо определя сегашната си любов като "последна"... Да не говорим, че всичко последно винаги се оказва предпоследно...
![]()
![]()
![]()
За сега моята "бивша любов" я определям все още като последна макар и да съм малка още .. защото не ми се вярва да срещна човек, който ще обичам толкова много ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз никога не съм си мислела,че момчетата,които съм обичала ще са ми "последната любов" защото съм прекалено малка да мисля за такива неща а и да не бях нищо не е сигурно.![]()
Първоначално написано от Hilary_
+1 само дето при мен е "обичаХ"![]()
Не си спомням и него да съм го определяла като "последна" любов, но хранех големи надежди и накрая останах много разочарованаЗа момента нямам гадже, но има момче, което ми е доста симпатично, а по действията му си личи, че и аз на него, иии не знам какво ще става занапраде, но каквото и да е то не мисля, че ще мога да обичам повече от това с предишния... Просто той ми беше първата истинска любов и колкото и наивно и глупаво да звучи - вярвам в думите, че първата любов остава най-силна
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
не знам какъв й е настоящия статус..
все пак .. What is loveeee[baby don't hurt me, don't hurt me.. no moreee ]
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Хм, момиче недей така се забива сама. Аз също мислех, че бившата ми любов е последна и че няма да обичам никоя друга, така както бившата, ама докато се лъжа така жестоко наистина може и да се случи и да си остана стар ергенПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Сетих се за една песен като прочетох темата![]()
Та ... все пак никога за нищо не можем да сме сигурни. Винаги, ама абсолютно винаги може да стане нещо и любовта да се разпадне само за миг. Не е като да не е ставало.Така че за последна любов е трудно да се говори ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Aман от любови и глупости.Толкова се чувствам изморена и отегчена, че ми е през не-знам-си-кое.
Може би един-единствен път съм смятала, че някой ще е 'последната' ми любов, ама тогава бях млада и глупава, и не си давах сметка за много други неща, които са също важни, и че само любов не е достатъчно.![]()
Кой знае още колко 'любови' предстоят... (((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Последната любов и за двамата души е само тогава, когато и двамата са герои на своя собствена приказка... когато битийните проблеми са под нещата, когато имаш нерви и желание да изтраеш понякога държащата се като задник половинка, когато приемаш проблемите си с усмивка, с насмешка по-скоро, даже им забиваш един презрителен шамар. Последнанта любов не е за слабите хора, за малодушните хора, за тези които нямат смелост да се изправят с гърдите си срещу проблемите и да им се опълчат, или за неуверените, за неориентираните, за кариеристите. Последната любов е за мечтателите, за хвърчащите в облаците, яхнали вълната на трепета, за стегналите ги примка на взаимовръзката и невъзможността да дишаш без другия... последната любов е свещен свитък, който имат умението да разчетат само заслужилите.
Последната любов не се изразява в параметри като 'мило', 'коте' 'зрънчо'.. тя не е учтиво лицемерие, нито цунки по муцунки. С последната любов трябва да сте способни да седнете на пода в стаята и да си изкрещите със сЪлзи на очите всичко това, което ви тежи. С последната любов трябва да се сгушите за цяла вечер на много тясно и неудобно място и в тежък момент със сЪлзи на очите да споделите сънищата си. Освен това за последната любов трябва да измините Земята 10^384234 степен пъти само за да зърнете усмивката, да сетите аромата, да докарате тръпчинката на лицето и. За последната любов трябва да се дарите телом и духом, трябва да и се пренесете в жертва.. и тогава ще бъдете допуснат до онзи свещен храм, в който две души съзерцават заедно безкрайността.
Плюя на псевдо любовите, плюя на всичко изкуствено и тъпо, плюя в лицето на отчаянието и апатията. И няма да се откажа, докато последната любов не се изроди в нашите сърца, в нашия псевдо свят и не ни стопли и направи ХОРА!
machoka![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uN90x...eature=related
за всички, докоснали се някога поне с малкото си пръстче до самото съвършенство, до душевната храна необходима всеки му. Ще дам и последния си залък хляб и глътка вода срещу възможността да получа шанс за нея.. За всеки, почувствал последната любов близка до себе си, което го е облагородило безкрайно много.
Мечтайте.
няма да казвам нищо, то с думите си е изразено всичкоПървоначално написано от machoka
най-смисленото нещо, което съм чела в тоя форум
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Не съм мислела никой за "последна любов". Може би не съм обичала тоолкова силно, но и не мисля, че трябва да си внушавам такива работи. Никога не се знае кой ще е последния и т.н.. До сега винаги съм знаела, че няма незаменим човек!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
За последната любов думата могат да имат само самоубийците. Животът ни е толкова динамичен в днешно време, че не се знае утре сутринта къде ще се намираш и с кой ще бъдеш. С времето всеки един от нас се променя, променят се идеалите му, желанията и чувствата му.
Нека всеки един от вас, който се чувства влюбен и никога не си е помислял за изневяра, да каже - "Аз съм това". Съмнява ме да има дори един.![]()
Не съм мислила за това... Прекалено съм неопитна и малка, за да я усетя. Дано всеки успее да я изпита(в хубавия смисъл)
Не определям сегашната си любов като последна и вечна... Това само времето ще го покаже. Аз знам само, че се чувствам страхотно и не искам нищо и никой друг да е на това място,на което е Той. Така че историята продължава с пълна газ и до където стигне - до там. В момента има пълно съдействие и от двама ни това да не свършва,така чеКой знае...
+1 Определено добре го казаПървоначално написано от machoka
![]()
![]()
Откровено мнение
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Tам, където е намесен човек... всичко е преходно. Добре е казано по-горе, но това е за някой друг свят и друга реалност. Това е идеал, нещо като равните други условия в икономиката. Хубаво, но невъзможно!
Последната ми връзка исках да е '' ПОСЛЕДНАТА И ГОЛЯМА ЛЮБОВ''...
но не се получи.
Да,още съм малка за да мисля така,но все пак за пръв път се влюбих и обичах дори.
Има време и определен човек за всеки.
![]()
Убедих се, че в живота няма последна или вечна любов.
Страх много ама много време по предишната си любов, казвах си, че ще е за последно и за винаги, но уви![]()
!!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...
Може да съм малка и за първи път да обичам момче ама си имам мнение за нещата.За мен последната любов е първата любов,защото първата любов е тази любов,която ще помним вечно.Дори и да е детска няма нищо .. нали уж детската любов е най-чистата и най-искрената?Апък и има една мисъл "Първата любов е само една и всичко след нея е само красива лъжа" ,с което съм напълно съгласна.Така,че за мен това е първата и последната любов . Любовта,която е била най от сърце и,в която си вложил най-много емоции.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Руснаците освен водка имат и поговорки. Една от тях гласи:
Първата любов е най-силна и изпепеляваща и винаги свършва с раздяла!
Била съм с 3 момчета, преди сегашния ми приятел. Не са били кой знае, колко сериозни връзки, но никога не съм гледала на тях в перспектива. Никога не съм ги мислела за "последната любов".
Със сегашният ми приятел сме заедно от година и два месеца. Не го определям като "последната любов", но се надявам да е такава. Мога да кажа, че вярвам в това поради много причини.
Една от тях е, това, че той е моят най - добър приятел. Незнам дали го обичам заради това или е така, защото го обичам, но това да мога да му споделям толкова неща, независимо дали за мен, за него, за нас, за някой друг, ме кара да го ценя много.
Друга причина е, че, когато се налага, можем да се въздържаме от целувки и така нататък, и пак ще си прекараме страхотно. Някак си разговорите с него ми вървят, можем да се шегуваме, да се лигавим, да сме сериозни или непринудени.. всичко, но никога няма да ми е скучно с този човек.
Разбираме се чудесно, почти не се караме. Когато се караме или е защото сме се разлигавили, или просто спорим за нещо. Никога не се стремим да намерим виновния. Винаги гледаме да изтъкнем проблема и да го решим заедно. Без компромиси и от двете страни, не става.
Често ни се чудят, защо не си казваме някакви мили работи, когато сме с приятели. Ами, че ние, когато сме заедно не си казваме такива лиготии.. много рядко е.. просто намираме нежността в други неща. В смисъл мразим лигавщините. Даже съм чувала коментари от рода на.. " те сигурно са заедно, просто, защото са свикнали". И това, защото не демонстрираме любовта си навсякъде..![]()
И най - уважаваната от мен причина е тази, че той, въпреки моите граници (да се прибирам в 10, да не ходя сама с приятели по хижи, на лагер и т.н.), въпреки, това, че не му пускам, колкото и тъпо да звучи, въпреки, че цялата учебна година се чиждаме два пъти седмично, въпреки, че много от плановете ни се провалят заради мен и въпреки, че той можеше през това време да има други момичета, които можеха да му дадат всичко, което му липсва докато е с мен, той остана без дори да се замисли. Издържахме една година така, ще издържим още.
Любовта не е това, за което я мислят повечето младежи. Любовта се гради на доверие, уважение и приятелство.
За това мисля, че с този човек аз мога да прекарам остатъка от живота си, може той да бъде бащата на децата ми.
Не е задължително и двете да са изпълнени едновременноПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
аз ..не мисля,че има последна любов..![]()