.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Последната любов и за двамата души е само тогава, когато и двамата са герои на своя собствена приказка... когато битийните проблеми са под нещата, когато имаш нерви и желание да изтраеш понякога държащата се като задник половинка, когато приемаш проблемите си с усмивка, с насмешка по-скоро, даже им забиваш един презрителен шамар. Последнанта любов не е за слабите хора, за малодушните хора, за тези които нямат смелост да се изправят с гърдите си срещу проблемите и да им се опълчат, или за неуверените, за неориентираните, за кариеристите. Последната любов е за мечтателите, за хвърчащите в облаците, яхнали вълната на трепета, за стегналите ги примка на взаимовръзката и невъзможността да дишаш без другия... последната любов е свещен свитък, който имат умението да разчетат само заслужилите.

Последната любов не се изразява в параметри като 'мило', 'коте' 'зрънчо'.. тя не е учтиво лицемерие, нито цунки по муцунки. С последната любов трябва да сте способни да седнете на пода в стаята и да си изкрещите със сЪлзи на очите всичко това, което ви тежи. С последната любов трябва да се сгушите за цяла вечер на много тясно и неудобно място и в тежък момент със сЪлзи на очите да споделите сънищата си. Освен това за последната любов трябва да измините Земята 10^384234 степен пъти само за да зърнете усмивката, да сетите аромата, да докарате тръпчинката на лицето и. За последната любов трябва да се дарите телом и духом, трябва да и се пренесете в жертва.. и тогава ще бъдете допуснат до онзи свещен храм, в който две души съзерцават заедно безкрайността.

Плюя на псевдо любовите, плюя на всичко изкуствено и тъпо, плюя в лицето на отчаянието и апатията. И няма да се откажа, докато последната любов не се изроди в нашите сърца, в нашия псевдо свят и не ни стопли и направи ХОРА!

Няма какво повече да се добави.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Бикини-Ботъм
    Много рядко се случва,особено при тийновете да има нещо трайно,за съжаление е така.
    За последната си любов някак не мислих какво ще е след като се разделим и дали ще си остане последна,но няма какво да се залъгвам,ще срещна нова,след като старата колкото и хубава да беше,трябва да си остане в миналото.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Освен лош, Шефът може да бъде и романтичен, у0у.

Само дето подобни слова са по-впечатляващи за младата аудитория, т.к. той говори само за емоционалната багра на любовта, която всъщност никой не я отрича. Но аз продължавам да твърдя, че САМО любов, привличане, секс, НЕ е достатъчно.
    Много по-важно е да гледате в една посока, да съществува силно приятелство, доверие..., да се изправяте заедно срещу битовите проблеми, и въпреки тях да сте по-сплотени. А докато си на 13-18 не можеш да разбереш смисъла на това. Поради тази причина и много пъти малките камъчета са обръщали каруцата в 'много сериозните връзки'.

Затова и казвам, че любовта може да бъде поднесена като десерт, но не и като 'основно ястие'.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    За сега моята "бивша любов" я определям все още като последна макар и да съм малка още .. защото не ми се вярва да срещна човек, който ще обичам толкова много ..

за мен истинската рюбов е тази,която винаги ще търсим...

Мега фен Аватара на machoka
    Емоционалната багра на любовта е тази вълшебно приказна перелина, която те обвива и прави всичките ти проблеми невидими, незначителни. Или поне по-лесно преодолими. Всичко е само подробност, когато е споделено с Него, всичко е ...абе някак си по-различно. Като през скъпи слънчеви очила - уж виждаш същото, ама някак ти е по-гот, по-свежо.

Любовта на 14-18 годишните и на 20+ е различна, но емоционалното съотношение е напълно съизмеримо. Проблемите са различни, в единия случай какви дъвки да си купиш, а в следващия какво да работиш, къде да живееш и как да подхванеш живота си, но любовта е универсална основа, на която стъпваш и в двата случая...

радостта от това да обичаш всеотдайно, забравяйки себе си е неповторима. Който не я е изпитал - не е живял. Който я е опитал, но от първата по-кисела хапка е намръщил муцуна - живее, но половин живот. Аз мисля, че когато любовта цари, приказки не са нужни.. просто едно гуш, две голи тела под одеалото отдадени едно на друго и телом и духом. Когато нещата се изпарят, приказките дебелашко я изместват с коментарите си, оправдания, обвинения.А освен това, няма непоправими неща.

И от мен да знаете - всичко е до магията! P.S. I Love You.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си