- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо не отслабвам забога ?!?????
1,72 см
56кг - искам да са 49-50
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
много малко ядеш!
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()
![]()
опитайй с разделното хранене . чувала съм че е доста ефективно
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Мда, така си и мислех. Теглото ти в момента е ниско, съответно и % на телесни мазнини. То и 2 седмици няма да има резултат диетата, като нямаш нищо за топене. 56кг дори е под нормата за твоя ръст. За какво ти е да отслабваш?Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Най-много да си прецакаш организма с тая "диета", то си е глад направо. След известно време тялото изпада в така наречения starvation mode. Метаболизма се прецаква тотално.А ако решиш след това да ядеш нормално е много възможно да качиш килограми рязко(над 56). Не се осакатявай от сега. Познавам такива хора...все още са с наднормено тегло.
Съвет: Приеми огледалото за критерии. Тези цифри, които си поставяш като цел въобще не са меродавни. Не знаеш как ще изглеждаш, когато ги постигнеш и дали изобщо резултата ще е желания. Проблема е в главата, не в тялото.![]()
Да,предполагам че не трябва да искам да слабея..но проблема е там ,че след няколко месеца заминавам за Милано и ще имам възможност да се пробвам като модел там и трябва да съм около 50 кг за това ..както и да е аз си продължавам с режима пък дано се получи..за сега не бих искала да се тровя с хапчета и подобни простотии.Първоначално написано от juslen
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
8 дена, хъх. Аз преди време бях свалил 6 килограма за един месец без да променям нищо, което ям. После спрях да отслабвам и сега тренирам футбол, но не е много бързо. Искам да кажа, че някак на етапи, за това няма смисъл да се отказваш. Сега почти не мърдаш от килограмите, но после 'изведнъж' ще се намалят примерно. good luck ;]]
172 49 50 кг
ВИ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕЕЕЕЕЕ![]()
егати грозното
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами не съм запознат как стоят нещата с моделите, но от чисто здравословна гледна точка не е много удачно да се правят подобни тежки режими, особено в тази възраст, когато още се формира тялото ти, укрепват кости... и т.н.Вкарай поне някакви мултивитамини. А относно хранителните добавки за изгаряне на мазнини, пак не е гаранция, че ще стане от раз. Имаш 10, ако не и по-малко % мазнини, които мноого трудно ще намалиш.Така да се каже, на предела си.Грози те някоя анорексия ако прекалиш, тъй че умната.Иначе успех в начинанието!Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
![]()
Продължавай с тренировките и със здравословното време.Не може да тренираш само 8 дни и вече да искаш промяна.Моя съвет е да бъдеш спокойна и да не се нервираш,защото малко или много и това е от значение