.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Коте..и море ?!

Здравейте.. Още като си помисля..и ми се плаче...Толкова съм свикнала на котето ми преди няколко месеца бяхме отишли у леля ми за 1ден,но решиха да останем 3дена..още като чух....котето беше само вкъщи и 3дена без нас..вкъщи..и не вярвам как го оставихме,..толкова съм обвързана,че не мога 1ден без нея,все мислех за нея.Скоро отиваме на море и мисля какво ще правим с котето щяхме да я оставим у баба ми,но там има 3-4 котета и 1 куче, и е къща,а ако баба ми я изпусне и тя излезе навън не искам да си и помисля отчаяна съм
    незнаем какво да правим,къде можем да я оставим?!
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Град
    `In Hell`
    Лели,вуйчовци

..приятели, съседи, познати..
    Порасни и стига се вкарва чак в такива драми, заради единия змей.

За колко дена ще сте на море?Оставяте го и даваш ключа на някоя баба/леля/съсед да ходи да му сипва храна и вода и така
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Моята котка я бяхме оставили за седмица със едно кило гранули и една тенджера вода. Жива и здрава си беше

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Я по-спокойно. Тая котка да не е целият ти живот? Оставяш й достатъчно храна и вода и все ще оцелее по някъв начин..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ами то и с моята маца сме много привързани една към друга , но чак толкова тъй като на моите котета им е по - добре в къщи като заминем на море ще останат в къщи и братовчедка ми ще минава да ги храни и да им сипва вода и да им обърне малко внимание .

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    За колко дена ще сте на море?Оставяте го и даваш ключа на някоя баба/леля/съсед да ходи да му сипва храна и вода и така
    мисля,че за 10
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Цитирай Първоначално написано от MaLty
    най-добрия вариант.....

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Я по-спокойно. Тая котка да не е целият ти живот? Оставяш й достатъчно храна и вода и все ще оцелее по някъв начин..
    Е не е точно така, защото ако на котките им дадеш много ядене те не го ядат, когато са гладни, а докато изядат всичко. И след 2 дена хоп - изсрала всичко и за 8 дена я се гътне, я не... Имам котка и сме правили подобен експеримент за 5 дни. Резултата беше плачевен. Наистина е най-добре на някой комшия да я оставиш. Бутни му 15 лв и готово. Българина за пари всичко прави.

Да ти кажа аз тайно си гледах котка в общежитията, защото беше забранено и си я носих навсякъде с мен Дори и в Румъния като ходих няколко пъти
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Вече ти казаха трябва да дадете ключ на някой доверен човек,който всеки ден да минава да я храни,пои и ако иска дори да и се радва..AceXe е прав,че котката,колкото и храна да и оставите докато не го изяде няма да спре,после сигурно ще повръща и други дни ще гладува....Друг вариант е да я вземете с вас.В зоомагазините се продават специални клетки.Слагате я в клетката и бум в колата.Ако сте в изискан хотел може да ви направят забележка и дори проблем,та трябва да я прикривате .Ако сте в бунгало няма да имате проблем .

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз бях оставила котето си на най-добрия ми приятел..
    А можеш да помолиш и други хора - както казаха, леля, вуйчо, съсед, чичо и т.н.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Както вече казаха може да я оставите на някоя съседка,роднина или да дадете ключа на някой,който да ходи да я храни
    Друг вариант са и хотелите за домашни животни
    А третия,за който се сещам е да я вземете с вас.Ще стои в хотела докато сте на плаж,а вечер ще си с нея
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ау,да не става дума да я взимаме с нас ние не можем да я качим в колата..пък остава да я вземем с нас+ 5-6 часа до морето иначе ми се искаше много
    но няма как

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ За тази цел има транспортни чанти!Все пак никоя котка не обича возенето в кола,защото шума от двигателя и друсането ги плаши.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ми ние най-вероятно ще дадем ключ на една приятелка на майка ми, да наглежда мойте животни... едва ли ще им бъде чак толкова мъчно

Уау! Тази транспортна чанта за дом.любимци изглежда уникалнааа http://bg-pet.com/Cats/CatBag/cabrio.htm
    и екстрите.... ех да я имах
    148лв
    кой ще ми даде

Град
    In your dreams..
    Ми остави я при някой съсед или приятел, който обича животните и на когото имаш доверие.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Имаше преди време някфи идеотщини,дето си оставяш домашния любимец и ти го гледат за определена такса.

Мега фен
    Град
    Earth...
    към авторката
    3 лесни стъпки
    вземи 1 ножче
    отиди в банята
    и си срежи вените!!!

Град
    Варна
    Остави я на село,да лови мишки

Горд Варненец!

Цитирай Първоначално написано от zevzeck
    Остави я на село,да лови мишки
    не е свикнала на такива места и работи

сега пък имам друг проблем....добре де,викам че ще я оставя у някой съсед но....то няма на кого
    един-не се интересува от животни,друг-на почивка,трети-на работа

просто няма на кого

Да не говорим, че да стои и 10 дена сама нищо няма да и стане.Сипи и достатъчно храна, вода и толкова...
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

ае много се вманиачаваш.......дайте ключ на някой съсед да я храни и толкоз......не е много сложно или ако си толкова голямо дете че да неможеш да се отделиш от нея не заминавай.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си