- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Разхлабителни ?!
"zvezdichkaaa, попринцип не подкрепям употребата на разхлабителни от авторката щом има такива проблеми" КАЗАХ,ЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ АВТОРКАТА ДА ИЗПОЛЗВА ЛАКСАТИВИ.. И КАЗАХ КАКВО МИСЛЯ ЗА ТЯХ ОБЩО ! НЕДЕЙ ДА МИ СЕ НАХВЪРЛЯШ,АКО ОБИЧАШ !Първоначално написано от zvezdichkaaa
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
^Не се нахвърлям на самата теб,а на тъпото ти мнение!Дори да не става дума за авторката хапчетата не са полезни,освен ако не се нужни на някого.Когато може да мине без тях,може!Ако има проблем тогава да ги взима,но със сигурност може да мине и без този "веднъж в месеца"!Има далеч по-полезни начини да се пречисти,които не включват разстройство!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ОкейПървоначално написано от zvezdichkaaa
имаи си мнението и аз ще си имам своето.
![]()
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Значи родителите не са си на мястото. Плюс това ефектът от разхлабителните не е видим( освен ако наистина го ползваш по предназначение). Отразява се единствено на кантара.
първо защото прочетох за тях и ми стана интересно и второ няма как да ги питам защото ще си помислят че ИСКАМ да ги ИЗПОЛЗВАМ . не че на мен не ми пречи да отида да си купя де .. просто виждам че използването им е ПЪЛНА глупост .. и все пак мерси за инф.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
ами всъщност не , не ме гледат . опитаха много неща поне майка ми де защото аз живея с нея .. водеше ме при какви ли не специалисти и т.н. накрая аз й казах че се чуствам като луда и няма да продължа да ходя .. и просто с инат спрях .. а за клиника аз не й давам да споменава ... била съм веднъж просто за да ме изплашат лекарите и втори път не искам да стъпвам на такова място !! макар уплахата да беше за малко .. затова и продължавам така явно .. незнам . следващият вторник имам час при лекар ( поредният ) ии ще видим какво ще ме правят ..Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
А и все пак да кажа . Нямам нужда някой да ми се кара и да ми казва че съм луда и т.н. имам нужда от разбиране . И наистина благодаря на хората които проявяват разбиране![]()
Не знам защо българина се меси в живота на другите?! На зададен въпрос,момичето очаква да получи адекватен отговор,а не да и четат морал,който вече го е чувала. Всичко е до собствена воля - ако иска да спре,ще спре,а вие пак ще си останте с приказките.Сакън.
Всеки сам решава как да постъпва със здравето,живота и тялото си.
lazzza,в крайна сметка помисли какво ще спечелиш и какво рискуваш с всички тези отслабвания,от които нямаш нужда.Пък ако не,здрав да е![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Изв ама аз не изглеждам кльощава даже по скоро другото.Няма място за сравнение тука.Тя повръща освен това.Аз за щастие няма такива проблеми, дано скоро и тя да няма(макар че не виждам желание да се оправи)Първоначално написано от dedencety
търсиш съжаление ли... нз![]()
КЛЮЧ
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
офф .. съжаление .. не търся аплодисменти сигурно . кво съжаление по - горе написах от какво имам нужда ПОДКРЕПА и РАЗБИРАНЕ .. хах ..![]()
Тати ми каза че съм дебела пък :P :P :P
НЕ се базикам нито той се базикаше
Почвам да се убеждавам, че не е чак толкова важно в каква компания се движиш... Родителите са по-важни.
Едва ли е лесно да имаш подобен... човек за баща. ;/ Майка ти какво смята по въпроса?
Тя винаги е съгласна с него.Абе въобще винаги съм била под голям натиск.Уча в Мат гимназия на която баща ми е директор а майка ми е учителка по математика.Сестра ми завърши с пълно 6 до 12 клас (не е имама нито 1 петица за год оценка) и наще ми поставят мн големи критерии.На всичкото отгоре всички смятата че съм влязла в тъпото дск и че си икзарвам оценките заради баща ми.Нормално е като умаловажават личността ми да искам да се докажа по някакъв друг начин напр. външенвид.Затова поне никой няма да ми каже че ми е наготово.![]()
http://www.puls.bg/health/sex/news_2340.html
Понеже явно с биохимични и физиологични факти е абсурд да ви оборя по въпроса с диетите, прочетете статията от puls.bg. И да ви светна- ранната менопауза влачи след себе си ранна остеопороза.
Така че каквото сами си направите, никой друг не може да ви направи!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!