- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pomosht
ima edno momi4e koeto mn har dori obi4am i nz kakvo a napravq mislq che i tq chuvstva sushtoto ama nz kakvo da pravq ...![]()
![]()
![]()
срам ли те е?
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Първо - КИРИЛИЦА
А по темата - На колко години сте?
.. нещо кирилица а у ?? Да си чувал ??![]()
![]()
и второ .. за пореден път .. ако не е канибалка няма от какво да се шашкаш!!! Отиваш й и казваш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
дишай, дишай, спокойно, дишай! ..
Успокоих се![]()
1. Моля те - КИРИЛИЦА
2. Ако мислиш, че тя чувства същото, защо, ПО ДЯВОЛИТЕ, още си стоиш на дупето и нищо не си направил?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
защото вероятно го е срам,Първоначално написано от Priceless
вероятно и на нея й е срам
и общо взето положението опира до тийн проблем![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
Първоначално написано от evi_vd
И ние какво можем да направим по въпроса?! Да организираме групов митинг с лозунги " ТОЙ ТЕ ОБИЧА" и да маршируваме по центъра на града ?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
спокойно де, момчето нищо не ти е направилоПървоначално написано от Priceless
But I am never beaten
Broken not defeated,
Еми да бе знам.. ама виж ся .. при положение, че има още много такива теми, в които нищо не зависи от нас. В смисъл ... нито съвет може да му помогне, нито нищо. Защото всичко е до него. Просто той трябва да си преодолее и срам, и всичко. Ние не можем да му помогнем.Първоначално написано от evi_vd
Hilary_![]()
Следващия път когато пускаш тема или пишеш мнение трябва да бъде на кирилица, защото това е задължително!
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html