- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 години
Искам да попитам според вас прекалено много ли са 7 години разлика , аз съм на 13 а той е на 19 почти 20 .... не сме правили секс и той каза , че ще ме чака колкото е нужно , аз бях силно очарована от това , защото той е плейбой и му се носи репутацията на голям курвар , но с мен се държи наистина мило , а и невярвам да ме изработи само за секс , защото е приятел на брат ми ( брат ми незнае за нас ) та в крайна сметка много ли са 7 години ?
Адски много си зависи![]()
Обаче да..достичка са.
За мен по-нормално е до 5 години разлика.
Но само ти можеш да си прецениш дали той е за теб или не..
:P
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Апфф относително е .. щом казваш, че е женкар как си сигурна, чее не те иска само за това ... това, ч е еприятел на брат ти не мисля, че би го спряло ..![]()
![]()
И все пак .. бъди внимателна!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами да,много са.Поне за тази възраст.Виж 30-37 е едно,ама 13-20... пък и щом е голям курвар,внимавай![]()
Ами за мен ми бяха проблем 5 години аз бях на 15 той на 20...ти си направи извода ми за 7![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
В крайна сметка,в начална сметка > Нищо не е много ако човека е добър,но и 1 година е много ако е просто един мухльо.
А тва момче щом е 'плейбойче' не очаквай много ( не знам до колко го познаваш) но не се връзвай на всеки,който ти се четка. Той може много работи да каже,но дали ги мисли?... Опознай човека,пък после го гласи за гадже. (пак казвам... говоря като предполагам по думите ти,че не се познавате особено добре )
аз съм тъпа щото съм блондинка а твоето оправдание какво е ????Първоначално написано от Jingles
![]()
![]()
![]()
По принцип не са много ,но 13 с 20 това в малко множкоНа човек ,който е на 20 е точно някой, който много му работят хормоните и иска задължително секс.А едва ли е достоен да ти е първия - може би е ,но тогава поне изчакай да се задържите няколко месеца заедно и ще се увериш дали ти говори истината, че ще те чака колкото е нужно или са празни приказки
![]()
Ем той може и да ти казва , че ще те чака ,ама според ментака ще те изработи да спиш с него,че когато се усетиш вече ще те е скъсалнищо лично
![]()
тцтцтцт добре че съм единственото момиче на света което е русо и има братПървоначално написано от Jingles
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси на всички за отговорите и наистина несмятям да правя секс с него веднага защото това си е отговорност ...... макар че съм изчела всичко в раздел СЕКС , нямам намерение да пускам още теми бременна ли съм .....
Мoля те недей, да пускаш такава тема, щото ше се самоубия вече..Първоначално написано от ivana0895
Да много са...и къде сте тръгнали на 13 години по гаджета да ходите,че и на по толкова години?![]()
ами специално в твоя случай са доста .. ти си на 13 а той .. 20 .. мм не е малко разликата .. айде за самите години .. зарежи .. ама разбиранията ви са различни .. ако тръгнете едва ли ще ходите дълго време и може да те нарани доста .. а и ако не го познаваш много много добре .. откъде знаеш че не е просто заради едното му е**не ..
ами според мен са доста ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ах, 7 години.. Щял да те чака колкото трябва? Да бе, да... Миличка, ти сама каза, че той е курвар. Помисли си защо е казал, че ще те чака. За да ти стане на теб хубавичко и да си разкрачиш набързо краката. (С извинение, ама това мисля аз..) Такива много умеят да манипулират, така че бъди нащрек! И все пак годините в този случай са много.. Той може скоро за жена да замисли, един Бог знае, а ти си още на 13 и живота ти тепърва започва, не те съветвам да си пропилееш най-хубавите години с някой голям пръч..Той е на 20, ти на 13, той има много опит - ти нямаш никакъв, доста лесна ще си му, попринцип хората на тази възраст лесничко се хващат. Не се засягай, говоря принципно. Просто съвет - не се занимавай с толкова големи. Това е моето мнение.
Късмет!
![]()
Според мен има някакъв проблем тоя човек,на 20 години да се занимава с недоразвити момичета,сигурно страда от липса на внимание сред връстничките сиСпоред мен ти е рано за връзка,радвай се на детството още някоя друга годинка.Между другото,нямаш ли майка и баща да ги питаш,или те е страх да не те изгърбят от бой,ако разберат?
Първоначално написано от NaughtyOne
Щом е плейбой .. не вярвам да ти е верен и да седи дълго време на сухо.![]()
Да няма да ги жените бе? 7 години си е разлика в тая възраст, но запитай се ти самата какво ще правиш с него? То даже с новия закон спокойно като решат могат да го опандизят, ей така за статистиката. А и бая го е закъсал момчето да се занимава с 13-годишни. Аз като бях на 20 се интересувах само от по-големи от мен!
Емм много са сии 7 годинии .. но пъкк .. Любофта няма границии![]()
Ама за законите има и тя е 18 години!!!Първоначално написано от allie
13 години ОМГ, каде си тръгнала... а той, чак пък и на 20, е едно е да е на 14-15, ама аз дето съм на 15 ми предлагат 12-13 годишни и не приемам, или пък само четки Оу много готина тениска, абе.. намери си гадже на 13-14 и правете (както му се вика) любов, за сек си малка, и то доста, тъй че помиси сериозно по този въпрос![]()
Я по-добре питай брат ти какво мисли по въпроса. Мисля, че ако е свестен ще коригира ситуацията, а и ще разбере кой му е приятел и кой не.Първоначално написано от golqmumnik
Оня двайсет годишния просто иска да си играе с гладкото ти котенце (ще ме извиняваш за израза). Теб ще те работи през деня, а вечерта като се прибереш ще се занимава с някоя друга заблудена душа.
Ако те устройва - скачай.
Апф .. за кво нас питаш? Ти си знаеш най-добре какво да правиш .. Живота си е твой![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
7 години ... къде отидохте бе . Момиче осъзнай се ! Първо не си ли много малка за секс ? Второ ... той ще те зареже след като го получи или ако не го получи .![]()
mouth2mouth