.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от BqlaLiniq
    Canis_Dirus ей флуудърче тъпичко
    Като не си компетентен по темата и като няма какво умно да кажеш е най-добре да си замълчиш
    Винаги съм се дразнила на такива гомненца като теб, които се правят на интересни само с тъпотията си..
    И не виждам нищо тъпо в темата...освен ти де ама простено ти е. Ако имаш нещо да ми казваш на ЛС. Без тъпотии в темата (знам, че си търсиш внимание сега и ще пишеш в темата, но...глупавите така правят) Айде \/
    Не ти прави чест!
    Grumpy old madman

Ми не си отваряй устата
    Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
    Моето си е моето, чуждото е общо.
    Един за всички и всеки за себе си.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Ag, на някои родители им пука за децата им и "репутацията" им. Не разбирам какво странно виждаш... Това, че твоите не ги е** особено дали ходиш надупчена в железа, не значи, че при другите е така.
    Един НОРМАЛЕН родител би се поинтересувал какви ги върши детето му, в каква компания е, дали наистина е добре да ходи надупчен и в татуировки...
    Ти кво си, извинявай? От свидетелите на Йехова?! Аман от превзети моралисти, с изчанчена ценностна система.

Повече от фен
    del
    !!!МОМИЧЕ СЪМ!!!
    Осъзнаваш, че едни са истински, а другите - нямало е смисъл да познаваш...Търся моето, пазя моето, както ти твоето, без значение кво е то..Оставам си такава каквато съм била...ВИНАГИ...И СЕГА...И ПРЕДИ...

С тесла. Като я захапеш никой няма да те пита имаш ли обица на езика...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си