.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Приспивателни

Ще помоля някой да ми каже някакви приспивателни хапчета обаче да нямат някакви странични ефекти.... трябват ми за човек който не знае че ще ги пие тоест да му ги сипем в чашата и да заспи за около 7-8 часа примернио от 12:00 до 7:00.

Аз ако искам мога да намеря ама дане земе да му стане нещо щото не го познаваме и .. та давайте мнения
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    охо някой ще прави номерца

Мега фен Аватара на ameli
    отиваш в аптеката и искаш такова хапчета, дето да се разтварят във вода. баба ми има някви малки и белички
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Re: Приспивателни

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    Ще помоля някой да ми каже някакви приспивателни хапчета обаче да нямат някакви странични ефекти.... трябват ми за човек който не знае че ще ги пие тоест да му ги сипем в чашата и да заспи за около 7-8 часа примернио от 12:00 до 7:00.

Аз ако искам мога да намеря ама дане земе да му стане нещо щото не го познаваме и .. та давайте мнения
    Алоо, автора какви са тия работи, знаеш ли как може да ти се стъжни от такива действия, особено ако са противозаконни. Нямаш право да приспиваш никой без негово знание.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

ае тряат ми някакви леки приспивателни - законни ... които се използват масово , просто да не се събужда то тъй ли иначе ще спи просто да е по - дълбоко
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Цитирай Първоначално написано от eXpl0d3
    ае тряат ми някакви леки приспивателни - законни ... които се използват масово , просто да не се събужда то тъй ли иначе ще спи просто да е по - дълбоко
    Абе момче действието ти е незаконно, не хапчетата
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си