Такаа,четох и коментирах няколко теми свързани с чакането в секса също се отнасяха до жените парите и още нещо както се казва и не издържах да не пусна една тема която да съчетава нещата и всеки да изрази индивидуалноста си защото както се казва животът ни е поредица от избори дори било те да са от рода "дали да си дам дупето на богатия батко" "не съм сигурна какво наистина означава девствеността и колко сакрална е тя,но ще накарам олигофрена да чака пък нека се изпоти щото си нямам работа"
искам само да знам млади като мен хора (аз съм на 16 сега е време да ме линчувате ) какъв е вашият избор относно първия секс,отностно приоритетите ви в една връзка без нападки,без обиди теми за това има достатъчно.
Ето някой примерни въпроса които да изяснят какво ми се иска да споделите:
1.Защо решихте да правите секс
2.Какво чувствахте (чувствате) към първия си партньор и съответно знаете ли какво той е изпитвал.
3.Какво ви води при избора на партьор (без мъжкарси изрази от типа " всички кучки искат само пари")
4.Кога се смятате за отдадена или отдаден изцяло на един човек или ако сте избрали полигамията ( отдаденост на много сексуални или любовни партьори) защо?
5.Какво оначават за вас термините секс, любов, девственост
има още хиляди въпроси но мисля че нещата се изясниха нека свържем любовта секса и матерялното заедно и да видим ние като извадка от младите хора в българия какво мислим и знаем по въпроса.
Благодаря на всички които прочетоха горните редове не отговаряйте на въпросите един след друг те са просто пример може да споделите каквото искате наблюдения или опит.Темата е унисекс надявам се да се получат хубави дискусии аз ще слагам информация която може да заинтригува някого защото по мои лични наблюдения най необяснимите и трудни за разбиране характеристики на човешката същност биват разбирани грешно и плоско което води до хиляди проблеми.
П.С. извинявам се за правописни и смислови грешки надявам се да е разбираемо никога не съм можела да пиша правилно