[quote="Xitap"]
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от Xitap
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от Xitap
А ето и извадки за "Маточно-околоматочен оргазъм":

"...(той) се характеризира с обръщателни движения на матката отпред назад и отзад напред с известна ритмична артикулираност с шийката на матката, които продължават движенията на влагалището, но от смучещо-всмукателен тип, така че за няколко секунди сперматозоидите биват изпратени в маточните тръби, нещо, което се потвърждава от наблюденията (без маточно-околоматочен оргазъм времето на придвижването им е много по-дълго).Движенията при маточно-околоматочния оргазъм са напълно рефлекторни и жената осъзнава много рядко и много смътно-ако изобщо осъзнава, тяхното започване. Този оргазъм и носи характерното за него висше, скрито и безмълвно наслаждение, дълбоко до степен на несъвместимост с усещането и, че е жива."

За книгата бих казал, че е сериозна, доста сложна, "прекалено психоаналитична" (нали авторката е реномирана френска психоаналитичка! )- съответно трябва да се приема с необходимите уговорки, което не значи, че в нея няма интересна информация от типа на тази, която представих!

http://www.zaneya.com/post/1911
Случайно да не е Кристиен Оливие авторката, защото съм решил да и чупя дипломата в главата, ако е в рамка А иначе цитирания пасаж с нищо не доказва съществуването на маточен оргазъм. Авторката говори за някакви съкращения на матката, които са нормални при вагинален оргазъм, за да изпълнят целта на възпроизводството. Тоест матката продължава функцията на вагината, за да има възпроизводство. Егати изводите, които са изкарани от тоя текст
Ок профи, аз нямам претенции да знам повече от авторките, но явно ти имаш няколко висши на тема жени!
Не, нямам висши на тема жени, ама имам висши на тема психология и достатъчно добри медицинско-психологични познания за половия акт.
Аз съм по финансите и бизнес мениджмънта, затова и не твърдя, че знам много. Но не мисля, че и ти би трябвало да оспорваш неща, които са в процес на задълбочено проучване![/quotе]

ЕХОООО " www.TEENPROBLEM.net " -- кви висши кви глупости ??