Здравейте.Историята е мноого дълга за да не ви занимавам,ще я съкратя.Надявам се да не ви оттегча,просто се опитвам да намеря отговора.Познавам се с въпросната мадамата 4 години и я познавам (поне си мисля) добре.Та историята е следната..Тя си имаше приятел с които бяха доста време през това време поради обстоятелствата ние се виждахме всеки ден и почти целия ден бяхме заедно неразделно близки,но дойдеше ли нейния приятел всичко спираше,а аз постоянно и показвах колко държа на нея и колко я обичам,но уви не го оценяваше.И така мина се доста време вече не се виждаме,тя се раздели с нейния приятел и тогава дойдоха проблемите за нея,загуби роднина и стана неознаваема(за което напълно я разбирам),а аз глупака се чудя как да бъда до нея,как да я зарадвам,как да я накарам да не мисли за случилото се,но уви казвах и че я обичам,че я разбирам и искам да съм до нея,но не бях оценен.И така мина се доста време около години без да се виждама или да контактуваме реших 1 ден да й се обадя да я чуя просто как е,но не вдигна.Видяхме се случайно 1 ден като я попитах,защо просто не ми каже да не я безпокоя вместо да се крие и да не вдига-както винаги имаше оправдание винаги съм я хващал в кофти момент и така почна да се държи както преди,поговорихме си и се разбрахме да ми се обади да се видим,както винаги остана с разбирането,а аз влюбен до уши балък.И така писах и след около 2-3 седмици ако иска да се видим но никакъв отг отново.Та просто ми е чудно,защо не ми каже да не я занимавам повече много добре знае че съм открит човек и обичам да ми се казва всичко в очите,а ме кара да нахалствам(нещото което адски мразя)Мен ми е ясно,че тя няма чувства,но защо просто не ми го сподели не ми е ясно.Благодаря на хората които прочетоха темата просто реших да споделя с вас,надявам се не съм ви отегчил .Благодаря