Ии дойде и моя ред да си излея душата .. На 14 съм ( почти 15 ) -казвам го , защото доста хора се интересуват от възрастта и с право де.. Та историята е свързана с едно момче , тоест може да се каже , че са две .. така де , това няма значение. Преди година по същото време ходих с едно момче. С него бяхме повече приятели отколкото нещо повече , каквито сме и сега и каквито бяхме и преди да тръгнем.. но един ден той ми предложи и се съгласих, Не исках да го изгубя , пък и двамата бяхме приключили в една и съща седмица с гаджетата си и то просто стана някак си бързо и без да обмисляме последствията (можеше пък да излезне нещо. ) Ноо срещнах другото момче - съвсем случайно.. запознахме се по много необичаен начин който ще помня винаги , но няма да ви занимавам с подробности.. С него излизахме всеки ден , в продължение на 5-6 месеца .. оставали сме цели вечерите заедно когато наще ги е нямало и сме обикаляли къде ли не. А с тогавашното ми гадже , както вече споменах , пък и да не ме обвините , че съм курва бяхме по - скоро в приятелски отношения и той го знаеше и аз. И дойде поредния ден в който бяхме заедно с др момче.. вечерта той ме хвана за ръка , после ме целуна и ми каза , че ме обича. Следваха обяснения в любов , ала бала .. не му бях казвала за гаджето си , защото не го считах за такова ( да не прозвучи грубо , но чувствата си бяха взаимни - приятелски , просто никой нямаше смелостта да скъса с другия за да не го нарани ) е аз направих тази първа крачка , но късно.. другото момче явно вече беше разбрало от познати .. не се поздравявахме .. веднъж след месеци го видях по центъра с мисълта , че дори няма да ме поздрави - е направи го , даде ми няквя листовка и ми каза : '' вканя те на кафе да знаеш '' обаче една фр ме дръпна , щото яката закъснявахме за училище .. преди месец пак го видях лл мърморих си аз на една опашка в магазина , изтървах си парите и зад мен се чу познат глас който ме извика по име и ми подаде парите .. поговорихме си малко общи неща , но този път той трябваши да тръгва .. за работа . и така аз още го обичам , не че съм спирала . същалявам че темата и е толкова дълга , но нямаше как да схванете иначе томно какво ми е .. наист мн държа на него и к ато приятел и нещо повече , но незнам как да му го кажа .. просто незнам ..