- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче :/
ЗдРаСти слаДури :Pp
На 13 СЪм и наВлиЗам в ПоберТеТа и Като За НАчаЛо поЧнаха Да мЕ въЛнуват мноГо НищаТа Свързани с СексА!
ЗадОвОлЯвам се редовно Но Вчера се поЛучи енЦидент.
ВъпРосА мие СледниЯ - ПроБваХ с ЛионСка НаденицА и миСля че КАшкаВалъТ се ИспРазни. ИмА ли Някакъв ШанС Да съм Се увРедилА или Да ЗабреМенея АкО Е Имало Нещо по сПециално в ПродуктиТе?![]()
ТъПъЪ СиИиИИ КъТуУу ГъЗзЗзз..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
хаХАхахахахахаха пробвай с кренвирш![]()
![]()
![]()
![]()
бахти и сополивите идиотчета![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Горката Лионка...
ProBvah ve4i :P:P Polu4i se Dubte nO e Mnogo Tunuk I MEk Za RazlIka ot NadenicataПървоначално написано от Irenchety
:P:P:P
NE Razbiram zA6to Trbqva da Po4va6 purVo s UbiditE Sig si Nqkui KomplEksar!Първоначално написано от l0lz
![]()
О боже! СКАНДАЛНО! Ше се родят лионски наденици с човешки глави!![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
ОМG, ТИ СИ МНОО ЗЛЕ, БЕ..Първоначално написано от 13
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Обаче така няма да стане. Значи взимай си телефона и почвай да снимаш издевателството над лионката. След това го пусни някъде из нета и искай да коментират дали има проблем след видяното. В смисъл дали може кашкавалеца да те увреди или ще родиш много наденички!!!Първоначално написано от 13
STIGA STE SE EBAVALI! ;( oTGOVorete mi naisitnAПървоначално написано от MaLty
Use6tAm PoDIgravka No ne Znam DalI E ISitnA? SEr li si?Първоначално написано от Xitap
![]()
Или хора с глави като лионки!Първоначално написано от 13
Отговор наистина... вълнувай се от секса по-малко. Като начало пробвай да си пъхаш люти чушлета или настъргано сирене!!
направо цяла манджа да сготви там вътре докато се кефиПървоначално написано от Xitap
![]()
![]()
![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Da Be Da Mi Plamne KotetoПървоначално написано от Xitap
![]()
Супер тъпа си, ходи си играй с куклите.Първоначално написано от 13
VsE o6tE nE mOga da GotvQ No Nqkoi BaTkOoO GotVa4 Nqma Da OtkajaПървоначално написано от Irenchety
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре не слагай сирене. Вземи кифла с локум!Първоначално написано от 13
Abe Ei PRosTIOooO MlukNi FeEПървоначално написано от l0lz
Hihihm, VkusnUuuUПървоначално написано от Xitap
Ей пача малка, внимавай на кой говориш така, да не ти напъхам нещо друго в задника, освен лионската..Първоначално написано от 13
Ne Mi E V zaDniKA TuPAKoOO!!!!!!!!!Първоначално написано от l0lz
KvO, tOq s MostaKA ot AvaTara ti Da Ne Ti e Gajeee![]()
Гадже ми е.. И тоя с мустака ако още беше жив, нямаше да съществуват такива изроди кат теб. =)Първоначално написано от 13
лолз за английска чикия е а?
Да..Първоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Духай ..
мНоГу тЪъЪпуУ пъРчеЕе сиИ чеСтнУуУ,дуДоОо...![]()
![]()
пхахах,как постоянно пишете така не знамфешънски..опа селски работи..аз ко ли му разбирам ..
![]()
![]()
не,наистина,тъпа си...
от истината боли,мдаа![]()
бтв бременна си,фешън глезотийке,вкусна курабийке,мармаладена филийкенали тей си говорите,ся да не са обидиш и аз така ти викаам..
не наистина си бременна..
казвам ти го щото съседа ми (на 316 е) изяде лионска ии е бременени е мъж ...
пък лионската е свършила в тебе
смятааааай...може да родиш 13 наведнъж начи ...
кукли имаш нали?ай иди си играй,детенцееее
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()