таа мойта история е дълга около година ве4е но ще съм кратка .. таа бившия ми приятел беше първата истинска и голяма любов, явно той не го разбра скъсахме след месеци любов с изречението ( не те оби4ам ве4е) това страшно мн ме нарани защото това за мене някак си озна4аваше 4е изобто не ме е оби4ал ( в каква прекрасна лъжа съм живаля) след като скъсахме реших да се отдръпна от живота му и изобщо да не се занимавам с негоо но първата любов не се забравя никога .. в на4алото се държахме гадно един към друг, дори се обиждахме после не се познавахме.. а сега искам да сме фр та неможе ли след тази голяма любов да се роди едно голямо приятелство след като 4увствата са огаснали след като всеки си има свой живот, много искам да съм човека в който намира приятелят но той ту се държи добре с мен ту изобщо не ми обръща внимание.. и нз как да подходя към него за да разбере 4е искам да сме приятели за да разбере 4е не искам нищо ве4е от него само да излизаме да си говорим да си споделяме ..аз нямам на идеа дали имам голями шансове но вие как мислите дали може да има истински приятелство след една любов