.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Според вас?????????

Според вас момиче, което е високо 170см., колко е нормалното и тегло-в смисъл теглото, в коеот да изглежда добре?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Зависи от сктруктурата ти.Според мен между 55 и 60.Аз бих изкала да съм 55 ако имах твоя ръст.Недей гони критерии 50 кг или по-малко, абсурдно е.А колко си?

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Зависи от сктруктурата ти.Според мен между 55 и 60.Аз бих изкала да съм 55 ако имах твоя ръст.Недей гони критерии 50 кг или по-малко, абсурдно е.А колко си?
    Ми 58 съм, преди бях 63, но свалих.Сега искам да стана 55 и ще съм доволна Като имам на предвид, че мойто е и доста мускулна маса и кокала ми е по широк.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Попринцип предполагам че и така си си добре.Не се притеснявай ако не свалиш повече според мен всичко е ОК, и все пак успех, само внмавай да не се вманиачиш.

Попринцип предполагам че и така си си добре.Не се притеснявай ако не свалиш повече според мен всичко е ОК, и все пак успех, само внмавай да не се вманиачиш.
    Да, ще внимавам, защото съм си патила...

ами 55-60 мисля че е нормално , дори и 50 и 65 кг пак може да изглежда добре . Зависи от човека

Град
    София
    Много зависи от самата структура.Около 55 кг. е добре,въпреки че ако бях аз повече от 50-51,2 кг. -тц.

Аз мисля, че по-важни са пропорциите. Килограмите зависят и от костната структура, а не само от съдържанието на мазнини в организма. Аз например съм висока около 155 и би трябвало да тежа по-малко от 50 кг. Тежа 55 и не съм дебела. Не съм и макнекенка, имам какво още да свалям. Имам големи гърди, които тежат поне 3-4 кг, и това със сигурност се отразява на теглото ми. Освен това големите гуърди изискват силен гръб, а ако тръгна даотслабвам - отслабвам първо от там - от гърба. Мисълта ми е, че килограмите не са най-важното, за да изглежда човек добре.

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    ами 55-60 мисля че е нормално , дори и 50 и 65 кг пак може да изглежда добре . Зависи от човека
    Сещам се за мен и най-добрата ми дружка като пример-тя тежи около 51-2 ,аз между 56-58 в мерките ни голяма разлика няма и според мен и двете изглаждаме добре
    Просто моята костната структура няма много общо с нейната
    Das Feuer liebt mich

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    +1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

53-4.
    (Аз сега съм 52, но... не ми седят добре, затова ще сваля още малко.)

55-60 Зависи от структората на тялото.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Не разбрах на колко години си, но аз съм 170 и съм 50кг

Град
    София
    Попринцип аз съм 168 и съм 45 кг, но то си зависи от структурата на човек, на някои хора може и 60 кг да им стоят добре, на други като мен може и 45 кг да им изглеждат много

Че аз, дето съм 1.64, тежа 52-3 кила +/- 1 кг.
    Но пък ми стоят много добре.
    Имам една приятелка, която е към 1.68 някъде и тежи 60 и нещо. Когато ми го каза, направо се изцъклих, защото изобщо не й личи.
    Всичко си зависи от структурата и най-вече дали имаш едри кости, които съответно тежат повече.
    Такива теми са ми любими наред с другите от типа "Каква прическа да си направя", "Как да си променя гардероба" и всякакви такива вариации.

Град
    Софийско поле
    Не се стреми да постигаш някакъв стереотиП.Понеже някой си е казал,че за тая височина трябва да си еди колко си.Първо това е строго индивидуално и мисля,че ти сама можеш да прецениш имаш ли нужда или не да отслабваш.А килограмите са си доста относителни,и все пак мисля,че и добре,дори да си повече пак е нормално.
    Down On The Farm!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си