- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От фон дьо тена излизат ли пъпки
Аз съм с импала номер 2, и постоянно съм с него, но напоследък са ми излязли много пъпки по цялото лицемного трудно се скриват, а като ги изтискам, тече кръв
а не мога да изляза на улицата без фон дьо тен, всичките ми приятели са с него....
Купи си антибактериален... ама ще се ръснеш няколко пъти повече отколкото за този на Импала.![]()
Ми братовчедка ми каза че за моята кожа само импала ставалПървоначално написано от cherrypezz
и наистина е перфектен, но с тия пъпки
![]()
Атанасе, к'во ти става?
Не можел да излезе без ФДТ, защото всичките му приятели били с ФДТ. О, боже. Купуваш си антибактериален, ако ти се дават +30лв инак ще си седиш пъпчасъл.![]()
Преди имах фон-дьо-тен на Flormar или нещо такова и имах пъпки. Сега имам на Ревлон и ми излизат само преди цикъл, което се случва винаги, но иначе нямам въобще.
попринцип от ползването на ФДТ порите се запишват и след време се появяват пъпки
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Почистваш ли си лицето всяка вечер??
Saatana vittu perkele hate crew!
Ххахаххаха "не мога да изляза на улицата ебз фон джо тен всичките ми приятелки са с него" кво беше тва бе мацка, ми кво кат другите са с фон дьо тен, не е ли по хубаво да си по естествена и по различна от другите???Или трябва да си като тях
.И, да пъпките са от него, поне аз само 1 път през живота си сложих такова чудо и на другия ден имах 3 пъпки, а по принцип пъпки нямам.
мацката към която се обръщаш всъщност е мъжПървоначално написано от foreverr
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
не е мацка , момче е ,което е и по-лошотоПървоначално написано от foreverr
иначе по темата.. просто спри да ползваш и няма да имаш пъпки
Първоначално написано от EroSennin
![]()
![]()
![]()
![]()
Е тва вече майна ме разби още повече.
![]()
Аз пък като ми излезе пъпка я мажа с ФДТ и ми се скрива
![]()
Аа на теб ти излизат защото може би не си почистваш лицето вечер и са ти се запушили порите. Спри да се мажеш и си почисти лицето ХУБАВО.
И Бай Д Уей .. защо по дяволите се мажеш с ФДТ като си момчее![]()
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Слуша Токио Хотел и боготвори Бил. Простете му.Първоначално написано от Aniiiii
ХахахПървоначално написано от Goddess
леле ще падна.. Момчетаа, момчета как може такова нещо бе.. ФДТ-на е за момичетаа... (то дори и за тях не е а за жени, да си прикриват бръчките)
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Абе със старомодните разбирания, вън от ТИЙНпроблема![]()
![]()
![]()
Щом като сме с таромодни разбирания ти си мажи ФДТ и си стой с старомодните пъпкиПървоначално написано от NaskoKaulitz
![]()
![]()
![]()
![]()
насе това че се гримираш, обезкосмяваш и т.н. не те прави привлекател или добре изглеждаш, 1 е да си спретнат и да изглеждаш добре съвсем друго е да се правиш на слива :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Oo това не е хубаво, но все пак си е лично мое мнение..Първоначално написано от Goddess
Ако момчето има проблемна кожа нека използва фон дю тен, нека наистина си купи хував .. Импала са отвратителни и да нямаш пъпки то ще ти излязат
![]()
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
ae кво сте се заяли всичкии . Той не пусна тема за да "изкажете мнението си относно това,че си слага фтд'' а просто ви попита дали излизат пъпки от него... !!!
по темата: ами остави лицето ти да си почине известно време ,мажи го с някакви лосиони и ще се оправи![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз не ползвам вече![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от EroSennin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХА тва "друго е да се правиш на слива" ме разби от сякъде
![]()
Първоначално написано от foreverr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а не не не НЕ
![]()
голям ташак стана тази тема
Bring it on baby.. I taste good!
На Импала не е лош ФДТ, но си вземи от Орифлейм на Visions мн лек ФДТ и прави кожата страхотна, не е скъп 4,5 до 6лв зависи дали ще го хванеш в намалениеЕто го http://www.oriflame.com/PageFiles/543/visions_lr.jpg , а за пъпчиците: вс вечер си мий лицето с някакъв измиващ гел и после намажи "проблемите" с крем Здраве (изтребва ги до корен
)
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!