- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- без изпити по Бе и Мат в 7 клас?
Абе ся нали министерството се смени...и един френд ми каза,че изпитите в 7 клас по Бе и Мат са отпаднали.Вярно ли е?
Аз чух, че за таз годишните седмокласници няма да има изпити, а ще има само външно оценяване. Предполагам, за да може да изкарат по добри оценки, защото видяха, че тая година доста ниски се изкараха.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами министърката има планове да отменя нашите изпити и да ги замени с външно оценяване. Но това,по нейни виждания, няма да стане от тази година,може би от следващата,цитирам " да не се стресират излишно учениците и родителите ".![]()
Е какво му е суперското?? Тия които сме карали вече изпитите и сме се бъхтили да учиме цяла година и сме се потили на изпитите какво да кажеме, честно ли е спрямо нас? На такова тъпо външно оценяване ПРЕ-СПОКОЙНО може да се препише! И така хубавите училища ще се напълнят с боклуци.. wohoo баси кефа![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
+2Първоначално написано от propertyofaoi
![]()
Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
сякаш искам да плача като малко дете,
но сълзи не потичат от очите въобще.
Peace & Love ;]]
+3Първоначално написано от Enitto
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
оо,+4.Първоначално написано от dessko
![]()
аха значи +4 и от мен просто да премахнат външните оценявания след седми клас и да има само изпитПървоначално написано от dessko
Как без изпити ве, тва е му най-хубавото от цялата образователна система, че поне трябва да се потрудиш за да влезеш в добро училище. Иначе кво ще стане с елитните гимназии - ще се напълнят с боклуци-преписвачи.... ВСЕ ПО-ТРУДНИ ДА СТАВАТ ИЗПИТИТЕ, да се помъчи това поколение малко.....![]()
Всичките лапета само с преписване карат, трябва да се сложи край на това! Да си проличи малко кой е умен и кой не най-накрая....
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
хехе да не забравяме това е БЪЛГАРИЯ !! Всичко тъпо е съвсем чесноКолко яко тая година зайците ше са от тъпи по тъпи . Хах преписването му е майката на т 'ва външно. Ама нека се радват децата
Сега няма да се преподава български и математика ама Пищобългароматика. Хах уроците ше са как да си направим свестин пищов или как да препишем от детенцето до нас без да станем кривогледи
![]()
ахаха
Нека им е яко на "умните " ..
+5Първоначално написано от YouCantStopMe
![]()
Мда, вместо изпит, накрая на годината ще имате матура отново по БЕЛ и математика, възоснова на които ще си получите оценките..Аз като ви гледах таз годишните матури, се учудих как може да ви дават такива лесни неща ;д Наистина тъпо и несправедливо за нас-които цялата година учихме като побъркани и най-накрая ни дадоха най-шибаните изпити, които до сега са давали..
Така си е знам приятели който тази година бяха 6 клас имаха така нареченото ВЪНШНО ОЦЕНЯВАНЕ това са пълни ама пълни глупости те учителките влизат и на който падне казват отговорите нямо контрол всичко преписва и си минават, а ние които бяхме 7 клас си скъсахме гъзовете от учене щото на изпита е трудно да се препише, а на тях ще им дадат по едно външно уценяване и сулю и пулю ще влязат в елитнити училища за които ние се бъхтехме цялата година. НЯМА РЕД В ТАЯ ДЪРЖАВА И СКОРО НЯМА И ДА ИМА !!!!!!!!!!!!!
+ 6Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Външното оценяване е по всички предмети, не само по БЕЛ и мат, така че според мен на тях ще им е по-гадно от изпитите миналите години... Ние учихме цяла година, ама само по бългаски и математика се бъхтехме.Сега те ще трябва да учат много повече, защото няма да са съсредоточени върху най-важните предмети.Всичко си е до организация.
Но прави сте, че на външно оценяване се преписва мноооого по-лесно, отколкото на изпит.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
+7Първоначално написано от cherrypezz
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
точно ,ние да се бъхтиим като бесниПървоначално написано от propertyofaoi
и даже тези които са учили като луди и за ги скъсат по нещо
пък тея малки лапета кво с някво външно оценяване
то нали за тва е изпит
взимат най-добрите
макар че пак влизат провали
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
въшното като е по всички предмети ще е още по-зле, защото ще им дават някякви баламски въпросиПървоначално написано от LiRRRa
![]()
наи добре нищо да няма нестига че матури и изходни нива ами и изпити и .. нз вече наи добре всеки кадето иска там да учи!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е вярно че може да се преписва по време на външното оценяване. Всичко зависи от квестора. И защо си мислите че въпросите са лесни? Доста трябва а учиш,за да изкараш хубава оценка.![]()
Е кое му е най-добрето на т'ва? Че всички ще са на едно ниво? Имате ли представа каква е целта на изпита? Целта му е да се видят можещите деца, така се пресяват и те отиват в училищата в които заслужават да бъдат защото са положили труд! Когато си изкараш честно оценките които са ти нужни за да влезеш в желаното училище - това се нарича удовлетворение, а сега какво всеки ще може да си влезе където поиска, дали пък няма да се прее*бе цялата система а!?
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Добре казано, как така ще си влизат където искат кво цяла година да блеят и после оп да ги сложат в некво елитно училище как ще се запределят децата така нали тлябва да има училища който да влезеш трудно и в който лесно, но да не са чак толкова елитниПървоначално написано от rauwkost