Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Цитирай Първоначално написано от IceXprince
Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
Ти случайно да си чувал за антивирусни програми??? Пробвай с някоя такава. Колкото до това, което написа това е много обща информация и с нищо не казва, какъв е вируса и как може да бъде победен. Един от най-добрите начини е, да напишеш съобщението, което ти изкарва в гугъл и да четеш по сайтовете. Там има разни хитринки и програми
чувал съм за антивирустни имам аваст и преди няколко седмици забелязах че лол-а ми не тръгва античийт системата за един сървър на цс неможеше да изтегли новият пач реших да проверя за вируси и открих над 20 обаче ме е страх да ги изтрия защото миналия път изтрих един вирус във систем 32 и повече компютърат не се включи и затова незнам какво да правя...трябва да го премахна без да пре*ба уиндолса
Аваста не става според мен. Нод или Касперски си изтегли. А ти как си трил ръчно ли ги триеш. В смисъл отиваш на самото място и просто даваш делейт. Или Аваста ги изтри
ми не,потърсих с аваст и тя намери няколко вируса и аз оттам изтрих тея файлове...така че не съм ги изтрил ръчно