.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Вируси :(

Вируси :(

засякох вируси в уиндолс/систем 32 мога ли да ги премахна по някъкъв начин миналия път без да искам ги изтрих и уиндолса ми отиде на кино.моля помогнете...благодаря предварително
    Be cool,Hate school

Ти случайно да си чувал за антивирусни програми??? Пробвай с някоя такава. Колкото до това, което написа това е много обща информация и с нищо не казва, какъв е вируса и как може да бъде победен. Един от най-добрите начини е, да напишеш съобщението, което ти изкарва в гугъл и да четеш по сайтовете. Там има разни хитринки и програми
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Ти случайно да си чувал за антивирусни програми??? Пробвай с някоя такава. Колкото до това, което написа това е много обща информация и с нищо не казва, какъв е вируса и как може да бъде победен. Един от най-добрите начини е, да напишеш съобщението, което ти изкарва в гугъл и да четеш по сайтовете. Там има разни хитринки и програми
    чувал съм за антивирустни имам аваст и преди няколко седмици забелязах че лол-а ми не тръгва античийт системата за един сървър на цс неможеше да изтегли новият пач реших да проверя за вируси и открих над 20 обаче ме е страх да ги изтрия защото миналия път изтрих един вирус във систем 32 и повече компютърат не се включи и затова незнам какво да правя...трябва да го премахна без да пре*ба уиндолса
    Be cool,Hate school

Цитирай Първоначално написано от IceXprince
    чувал съм за антивирустни имам аваст и преди няколко седмици забелязах че лол-а ми не тръгва античийт системата за един сървър на цс неможеше да изтегли новият пач реших да проверя за вируси и открих над 20 обаче ме е страх да ги изтрия защото миналия път изтрих един вирус във систем 32 и повече компютърат не се включи и затова незнам какво да правя...трябва да го премахна без да пре*ба уиндолса
    Аваста не става според мен. Нод или Касперски си изтегли. А ти как си трил ръчно ли ги триеш. В смисъл отиваш на самото място и просто даваш делейт. Или Аваста ги изтри
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Re: Вируси :(

засякох вируси в уиндолс/систем 32 мога ли да ги премахна по някъкъв начин миналия път без да искам ги изтрих и уиндолса ми отиде на кино.моля помогнете...благодаря предварително
    Какво да ти кажа... опасно си е да триеш каквото и да било в папката "C:\WINDOWS\system32". Аз съм трил вируси от там, но на собствен риск, като понякога Windowsa си работи, но друг пък се прецаква. Най-доброто решение да се отървеш от вирусите е преинсталация - предшествана от пълен формат на Дисковете!

Град
    Sofia

Re: Вируси :(

бтв , кажи какъв вид вируси са... ако са троянски коне няма голяма опастност да ги триеш мануално..

БТВ : увери се , че нямаш конфикър, доста четох за него и доколкото разбирам намаля "имунната система" на компютъра ти...
    Конфикър можеш да се отървеш от него с Malware bytes'

Аваста не става според мен. Нод или Касперски си изтегли. А ти как си трил ръчно ли ги триеш. В смисъл отиваш на самото място и просто даваш делейт. Или Аваста ги изтри
    ми не,потърсих с аваст и тя намери няколко вируса и аз оттам изтрих тея файлове...така че не съм ги изтрил ръчно
    Be cool,Hate school

Казах ти, че Аваста не става. Изтегли си по-добра антивирусна и също така някоя програма за spyware, adware и такива работи

Казах ти, че Аваста не става. Изтегли си по-добра антивирусна и също така някоя програма за spyware, adware и такива работи
    Аз съм с "Avast 4.8.1296 Professional" и проблеми с вируси нямам... Е от време на време ме предупреждава за някой сайт, че има опастност от заразяване на системата и не отваря сайта. Иначе редовно си засича, краковете на разни програми като троянски коне - но то си е нормално това (нали за това са кракове)!

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Първо драсни си на компа Avast и второ като си преинсталваш win-a
    си прави папката да се казва WINXP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си