- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато близките ви приятели ви изпреварват ?
Аха.Първоначално написано от suffering891
Имаш крава - пиеш мляко.
Имаш ферма - правиш пари.
Нямаш крава - даваш пари за мляко.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Трябва повече да вярваш в себе си,не трябва да си мислиш,че приятелите ти са нещо повече от теб.
Успех![]()
В тоя форум само някакви бавни младежи има, не е истина.
Какво е това "същественост"? Или "вътрешност"? Или "духовна красота"? Какво значи да те "разбира" едно момиче?
АБЕ, АЛООООУ, МАРСИАНЦИТЕ, ПРИСПОСОБЯВАЙТЕ СЕ ИЛИ УМИРАЙТЕ!
Никой не ви иска нито разбирането, нито прекрасната душа, нито познанията за Света, Живота и Вселената.
Ти трябва да си Мъж бе, пиклъо. Погледни се - парите му виновни, аверите му виновни, световната конспирация му е виновна. Няма такова нещо. Не можеш да сваляш момичета/печелиш пари/сготвиш мусака поради една единствена причина - некадърен си. Не ми дреме дали си стеснителен и не можеш да кажеш една дума. Не ми дреме дали си мързелив и небрежен и затова си дебел и миришеш зле. Не ми дреме и дали нямаш усет/талант или ти липсва упоритост за да печелиш пари и да живееш живота, който искаш.
В крайна сметка всичко се свежда до желание и чудовищна воля - да обърнеш нещата в своя полза и да вървиш нагоре. Ще те ритат, ще те псуват, ще ти пречат по всевъзможни начини, а ти трябва с презрение да търпиш и да продължиш изкачването.
Престанете да се оплаквате, дееба вашта мама, и почнете да работите върху себе си. Учи езици, блъскай във фитнеса, тичай в парка, чети класиците, плувай, работи, разпускай страхотно с приятели, изкарай с кеф заплата, пък после я пръсни за скокове с бънджи и индийска кухня, вземи стипендия и я похарчи за хубава вечер с готина мадама, ходи по концерти, дивей, изчукай се с някоя за една вечер и й свърши на лицето.
И като станеш на 30-40, можеш да се огледаш за някое скромно момиче, с което ще се обичате, уважавате и ще ви бъде приятно да си гледате децата.
Дотогава не ти трябват тъпи патки, които да искат да ги "разбираш" и да вникнеш в дълбините на сърцето им - и те са същото парче месо с дупка, не се съмнявай. А въпросните културтрегерки и "свестни" момичета в общия случай се оказват най-гнусните кръвопийци, така или иначе.
Не ти трябва никой друг за да бъдеш щастлив. Развивай се непрекъснато и се радвай на развитието. Жените сами ще си дойдат.
Another version of the truth..
Това е точно така!Първоначално написано от NeonBlack
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Абсолютно съгласна с valdesbg.![]()
20-30-40 всичко според зависи пичнякои по-рано някои по-късно никои нети говори за деца и бракове...
говоря ти че ми е ПИСНАЛО ОТ АЛА БАЛА !!!
If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog