- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато близките ви приятели ви изпреварват ?
Ами никога не ми се е случвало, но определено това ще значи че техния подход е в пъти по успешен от моя и вероятно и по бърз. Ако ми се случи, което не вярвам ще се променя максимално бързо.Първоначално написано от suffering891
Ахааа ето къде бил проблема. Всички момичета с авиновни че аз не мога да си харесам някоя. Всички момичета са виновни че не отговарят на измислените ми стандарти за готино момиче.Първоначално написано от suffering891
(Схващаш иронията, нали?)
O, rly?Първоначално написано от suffering891
Къде ги намираш и що си седиш на ушите ми не идеш да кажеш "Здрасти"?
Определено е така. И страхлив,и притеснителен, и срамежлив, и скромен и още един куп други качества, които не са в представата на момичетата за готин. А момичетата харесват готините хора.Първоначално написано от suffering891
Оу човече, те са бързи. И не чакат много много. Ако не се харесат с едната девойка, пробват следващата, после следващата и така. Така че е нормално да минат и през твоята, докато ти още се минкаш.Първоначално написано от suffering891
Мхм. И това го има.Първоначално написано от suffering891
Приятелите са си приятели, сиренето е с пари. Предпочитам да съм с някоя девойка, отколкото да се самосъжалявам на рамото на някой приятел, когато той няма какво друго да прави.Първоначално написано от suffering891
Е за какво ти е около теб, щом не му споделяш (почти) нищо?Първоначално написано от suffering891
Я се вземи в ръце. Стига си хленчил като ощипана девойка.Първоначално написано от suffering891
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House