Цитирай Първоначално написано от suffering891
Когато рядко харесвате момиче и ваши приятели имат по-бърз и по-добър подход (можеби) и почти винаги ви я отнемат из под носа ? Какво правите ?
Ами никога не ми се е случвало, но определено това ще значи че техния подход е в пъти по успешен от моя и вероятно и по бърз. Ако ми се случи, което не вярвам ще се променя максимално бързо.
Напоследък нехаресвам момичета много често... можеби защото сички наистина са станали като овцете едната като каже ще харесвам фешънчета и другите я следват...
Ахааа ето къде бил проблема. Всички момичета с авиновни че аз не мога да си харесам някоя. Всички момичета са виновни че не отговарят на измислените ми стандарти за готино момиче.

(Схващаш иронията, нали?)
и има няколко различни абе няма значение всеки с вкусът си...
O, rly?

Къде ги намираш и що си седиш на ушите ми не идеш да кажеш "Здрасти"?
ама как така се получава явно съм прекалено бавен...
Определено е така. И страхлив,и притеснителен, и срамежлив, и скромен и още един куп други качества, които не са в представата на момичетата за готин. А момичетата харесват готините хора.
ама как така моите приятели харесват точното момиче което ми е харесало...
Оу човече, те са бързи. И не чакат много много. Ако не се харесат с едната девойка, пробват следващата, после следващата и така. Така че е нормално да минат и през твоята, докато ти още се минкаш.
или аз се предавам прекалено бързо без битка...
Мхм. И това го има.
но как ви звучи битка с приятел за момиче... всичко зависи от гледната точка но...
Приятелите са си приятели, сиренето е с пари. Предпочитам да съм с някоя девойка, отколкото да се самосъжалявам на рамото на някой приятел, когато той няма какво друго да прави.
като се има в предвид че аз на приятели вече неказвам "уу брат тва момиче мноо ме кефиии мн я харесвам..."
Е за какво ти е около теб, щом не му споделяш (почти) нищо?
гледам да го спестя това... абе хич данее аз съм едно голямо объркано момче хах...
Я се вземи в ръце. Стига си хленчил като ощипана девойка.