.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

съчетаване!!! помогнете мъничко

искам да попитам,кой цветове на-много си отиват...имам ужасно мн дрехи, а незнам как да ги съчетая ..дайте някое съветче за различни комбинации на шарките

бялото можеш да го съчетаеш с всичко , дънките мисля, че също можеш.Можеш да слагаш дрехите на леглото и да видиш как си пасват и ако ти допада ги обличаш ... така за цветове не е само до жълто , синъо ... защото от синъо до синъо има разлика ... зависи и от стига на дрехите не можеш да сложиш къси шорти с официална риза .

Зависи от самия вид на дрехата (потник, тениска, спортна, официална) също така и от самия нюанс на цвета..дали е наситен или не.. Трябва да видя, за да ти кажа по-точно мнение, но мога твърдо да кажа че цветове като зелено с червено или зелено и синьо или лилаво с червено, лилаво с зелено не мога да съчетая по никакъв начин.. И пак казвам -> зависи от много неща

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    Зависи от самия вид на дрехата (потник, тениска, спортна, официална) също така и от самия нюанс на цвета..дали е наситен или не.. Трябва да видя, за да ти кажа по-точно мнение, но мога твърдо да кажа че цветове като зелено с червено или зелено и синьо или лилаво с червено, лилаво с зелено не мога да съчетая по никакъв начин.. И пак казвам -> зависи от много неща
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    според мен се съчетава блузата с обувките и панталона/полата може да е всякакъв цвят.
    примерно дънки + зелена блуза+ зелени маратонки

гледай да вкарваш само 2 основни цвята и да имаш бижута от същият цвят а не някви разновидности.
    има и друг вариан няква мега шарена блузка + бяла пола + бели чехлички + мн шарени бижута стой мн сладко

иначе мойте комбинации са черно + нещо най вече зелено
    всеки според вкуса си
    синьо + бяло
    розово + бяло
    лилаво + черно
    зелено + жълто
    според мен както казаха бялото си ходи със всичко,черното също.тва са два универсални цвята може те винаги да са ти основни и да си правиш комбинация.

според мен черното не си ходи с кафяво, но пак си зависи от нюанса на кафявото..
    или пък оранжево с лилаво или червено...когато видя хора с такъв свят дрехи и
    Щастието на човека е в малките събития..!

Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    според мен черното не си ходи с кафяво, но пак си зависи от нюанса на кафявото..
    или пък оранжево с лилаво или червено...когато видя хора с такъв свят дрехи и
    ами то и черно с цикламено според мен седи много тъпо ... но бялото върви с всичко червено , черно , синъо, зелено , жълто , розово ....

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз съм момче и мога да кажа, че ги съчетавам добре, а момиче да не може ...

yakuza повярвай много не могат...а се мислят за "модерни"
    djuki за черно с цикламено не се бях сетила..по едно време беше доста нашумяла комбинация..мисля че черно с жълто/цикламено бяяха хит..но слава богу мина модата
    Щастието на човека е в малките събития..!

Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    yakuza повярвай много не могат...а се мислят за "модерни"
    djuki за черно с цикламено не се бях сетила..по едно време беше доста нашумяла комбинация..мисля че черно с жълто/цикламено бяяха хит..но слава богу мина модата
    наистина слава богу , че мина! това лято като гледам е модерно да си като папагал синъо , червено и жълто колкото може до изкрящо .Сладка комбинация е бяло и розово поне на мен ми е една от любимите

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    иначе мойте комбинации са черно + нещо най вече зелено
    всеки според вкуса си
    синьо + бяло
    розово + бяло
    лилаво + черно
    зелено + жълто
    според мен както казаха бялото си ходи със всичко,черното също.тва са два универсални цвята може те винаги да са ти основни и да си правиш комбинация.
    Да`м бялото и черното подхождат на всеки цвят..Иначе може и синьо със жълто,розово,бяло..Жълто със оранжево..Черно със бяло..

Погледни тази таблица
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ако имаш аксесоари които да съ4етават 2 цвята си спестява6 мъките
    аз оби4ам комбинации като
    синио-зелено
    розаво -черно
    .... нз аз нося предимно тези цветове

попринцип когато трябва да съ4етаваш цветове гледаи да не са пове4е от 2 цвята за да не збърка6 и да се почустваш като клоун

но аз оби4ам да експериментирам ....и не ме е страх да правя каквито и да е комбинации

дрехите винаги седят наи хубаво не на 4овек с перфектна фигура а на 4овек които се харесва така както се е облякул и носи дрехите си със само4уствие (наистина е така ....замислете се)

Малко съвети и от мен:

1. Бялото ичерното вървят с всичко.
    2. Съчетаването на ярки цвята не е за всеки. Ако не си сигурна, опитай да съчетаеш ярък с пастелен.
    3. Не рискувай да съчетаваш повече от 2 цвята. Често се получават ужасяващи комбинации.
    4. Каквито и цветове да съчетаеш в дрехите си, ако чантата, обувките, бижутата и коланът ти(ако носиш) не са в тон с дрехите в повечето случаи ще бъде грозно.

МЕРСИИ НА ВСИЧКИ СЕГА ИЗНАСЯМ ДРЕХИТЕ ДА ГИ ПОДРЕЖДАМ И ще си поиграя

ами .... и .....

Обичам тея цветовеее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си