.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Най-тъпата дилема..

Филма е такъв.. Със мойто дуде излизаме от скоро но.. Този човек просто ме влудява.. И в давата смисъл.. Как може да е толкова нежен и да ми е толкова приятно а в същото време толкова да ме изнервя с това че той работи и това малко или много пречи.. Виждам го рядко.. Ходим от 3 седмици а сме излезнали точно 2 пъти ;д. Тъпо нали.. А мнгоо държа на този човек макар и да излизаме от скоро ,а по ревнстта му съдя че и той държи на мен.. Е не е от типа лудо ревнивите.. В рамките на нормалното дори не бих го нарекла ревност .Наистина незнам какво да правя с него.. Човека е невероятен.. Струваше ми се прекалено хубаво за да е истина.. Докато не се разбра че ще го виждам рядко.. Както е казал някой неизвестен умник.. "Нищо не е съвършенно.. "

П.С. някой от вас са разбрали нещата напълно погрешно.. Не искам да напуска работа заради мен.. Не нищо подобно.. Но сякаш има възможността да ме видим за половин час дори , а не иска.. Или незнам. Това което исках да попитам е дали да остана с него или колкото ида държа на човека да го оставя..

Супер фен Аватара на l0lz
    Първо. Dude на български се чете и пише дууд, ок?
    Второ. Къв ти е въпроса..?
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дуде не е ли обръщение към момиче .. подразбира се защо

По темата: Иии .. какво викаш? Ми като няма възможност - няма да се виждате, бе! Свиквай. Не може да си зареже работата
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от Priceless

По темата: Иии .. какво викаш? Ми като няма възможност - няма да се виждате, бе! Свиквай. Не може да си зареже работата
    Dude от английски е пич, а "дуде" може и като обръщение.. Дудо, ма!
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    `In Hell`
    Такъв е живота.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от l0lz

Благодаря ти за урока по английски Да плащам ли?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Относно всички тези критики към обръщението "дуде" да знам какво значи спокойно.. Просто е начина да избягаш от вече изтъркалите се "мило" миличко" " бебенце" и тем подобни.Обръщния които ме вадят извън нерви..

Благодаря ти за урока по английски Да плащам ли?
    Не.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    .........

Цитирай Първоначално написано от BleedingSoul
    Относно всички тези критики към обръщението "дуде" да знам какво значи спокойно.. Просто е начина да избягаш от вече изтъркалите се "мило" миличко" " бебенце" и тем подобни.Обръщния които ме вадят извън нерви..
    Добре, мило слънчице. И аз много те обичам..

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ем ако това, че не се виждате е заради сериозни ангажименти (като работа) - нямаш право да се сърдиш, ама ако 1 ден е на работа, а останалите 6 излиза с други хора и затва не се виждате - тогава поговори с него!

Добре, мило слънчице. И аз много те обичам..

Дооре де дооре

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Еми има два варианта.
    Да свикнеш да го виждаш рядко, но да сте заедно. Помисли малко няма как да си зареже работата, защото ти така си решила.
    Вторият вариант е да го оставиш.
    Ти сама си решаваш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

да ти иам проблемите .. ходел на работа ...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Най-тъпата дилема..

Филма е такъв.. Със мойто дуде излизаме от скоро но.. Този човек просто ме влудява.. И в давата смисъл.. Как може да е толкова нежен и да ми е толкова приятно а в същото време толкова да ме изнервя с това че той работи и това малко или много пречи.. Виждам го рядко.. Ходим от 3 седмици а сме излезнали точно 2 пъти ;д. Тъпо нали.. А мнгоо държа на този човек макар и да излизаме от скоро ,а по ревнстта му съдя че и той държи на мен.. Е не е от типа лудо ревнивите.. В рамките на нормалното дори не бих го нарекла ревност .Наистина незнам какво да правя с него.. Човека е невероятен.. Струваше ми се прекалено хубаво за да е истина.. Докато не се разбра че ще го виждам рядко.. Както е казал някой неизвестен умник.. "Нищо не е съвършенно.. "
    И кво ? Да напусне работа за да е с теб ??!! Пут*ата ли ще ти яде ?!

За какви се мислите вие бе !!!

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Еми има два варианта.
    Да свикнеш да го виждаш рядко, но да сте заедно. Помисли малко няма как да си зареже работата, защото ти така си решила.
    Ти сама си решаваш.
    +1
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Еми има два варианта.
    Ти сама си решаваш.
    +1
    +++++

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спокойно мацко И аз с моя приятел ходя от месец и се виждаме доста рядко,защото аз съм си в Силистра,а той работи във Варна и се прибира само събота и неделя,но това не ни пречи да сме адски близки и да сме заедно Той горкичкия дори искаше да напуска работа и да се прибира в Силистра заради мен,но няма смисъл ... Все пак сме заедно от месец и не си струва да си жертва хубавата работа и заплата заради връзка,която не се знае,колко ще продължи Ние също много се ревнувахме в началото,да не говорим,че все още си имам едно на ум,заради славата му на плейбой За щастие макар и от растояние той успява да ми докаже,какво точно означавам за него
    Тааа да си дойда на думата:Щом ти е приятно с този човек бъди с него!!!Във всяка връзка има трудни моменти,но ако чувствата са искрени и силни пречките се преодоляват
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Зориии .... Зори !! В кой филм живееш мацко ?!

Отговора на мацката много ми ареса ;д дано и с мойто дуде да станат така нещата стискай палци

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Зориии .... Зори !! В кой филм живееш мацко ?!
    И я кажи,защо мислиш,че живея във филм?!
    Нима ме познаваш лично и знаеш що за човек съм?!
    Или познаваш гаджето ми и знаеш,на какво е способен заради мен?!
    А може би имаш някакви паранормални способности ... ?!

http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Според мен не трябва да зарязваш момчето само защото ще се виждате рядко. Той не може да си зареже работата заради теб, а и не трябва да го прави. Все пак рядко, рядко ама по-добре така отколкото изобщо нали?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Само не разбрах това постоянна работа ли е или само за лятото ?
    Еми трябва да свикнеш с тая мисъл, може да си виждате по - рядко, но в случая важното е че и двамата много държите един на друг и си го показвате, пък и връзката ви е още в самото начало, бъди по - търпелива.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Аз лично връзки от разстояние съм се опитвал и съм виждал, че не стават. Затова случи ли се... всеки по пътя си. Не виждат ли очите, и сърцето не вижда. Това е положението за мен.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А може би имаш някакви паранормални способности ... ?![/b][/color]
    Слава богу - нямам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си