Филма е такъв.. Със мойто дуде излизаме от скоро но.. Този човек просто ме влудява.. И в давата смисъл.. Как може да е толкова нежен и да ми е толкова приятно а в същото време толкова да ме изнервя с това че той работи и това малко или много пречи.. Виждам го рядко.. Ходим от 3 седмици а сме излезнали точно 2 пъти ;д. Тъпо нали.. А мнгоо държа на този човек макар и да излизаме от скоро ,а по ревнстта му съдя че и той държи на мен.. Е не е от типа лудо ревнивите.. В рамките на нормалното дори не бих го нарекла ревност .Наистина незнам какво да правя с него.. Човека е невероятен.. Струваше ми се прекалено хубаво за да е истина.. Докато не се разбра че ще го виждам рядко.. Както е казал някой неизвестен умник.. "Нищо не е съвършенно.. "

П.С. някой от вас са разбрали нещата напълно погрешно.. Не искам да напуска работа заради мен.. Не нищо подобно.. Но сякаш има възможността да ме видим за половин час дори , а не иска.. Или незнам. Това което исках да попитам е дали да остана с него или колкото ида държа на човека да го оставя..