.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Лондон

Лондон

Дали някой който е посещавал Лондон ще може да ми даде нещо като препоръка или нещо важно което трябва да знам ? Защото аз след 2 месеца заминавам за 1 седмица .
    П.П. И друго , дали сте пристигали на Хийтроу защото ми казаха , че било огромно

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Re: Лондон

Цитирай Първоначално написано от devinxxx
    Дали някой който е посещавал Лондон ще може да ми даде нещо като препоръка или нещо важно което трябва да знам ? Защото аз след 2 месеца заминавам за 1 седмица .
    П.П. И друго , дали сте пристигали на Хийтроу защото ми казаха , че било огромно
    Много е важно да знаеш, че там говорят само английски и малко хинди.
    И движението е ляво.
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от devinxxx
    дали сте пристигали на Хийтроу защото ми казаха , че било огромно
    не е като на летище София. ще се загубиш, внимавай... питай чичковците в униформи да те насочват

Вземи си чадър.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София

Ъм, да, браво на тебе, ама има още 2 месеца докато заминеш, отиваш за една седмица и искаш препоръка как да се държиш в един европейски град? Сигурно ти е първото излизане от България, затова се държиш толкова неадекватно Ама аз на моето първо излизане от стараната бях далеч по- здраво стъпила от тебе...всъщност. Да, Хийтроу е огромен, so what?

Give me your best shot motherfucker!

На летище ще се изгуби човек само ако е екстремно тъп, без да знам език съм се оправяла перфектно, за всяко едно нещо си има табели.
    1. Не се паникьосвай каквото и да става.
    2. Разучи къде са най- близките спирки на метрото до местата, които са ти нужни.

Другото не е страшно.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    София
    има табели навсякъде, спокойно.

Цитирай Първоначално написано от techCandy
    Ъм, да, браво на тебе, ама има още 2 месеца докато заминеш, отиваш за една седмица и искаш препоръка как да се държиш в един европейски град? Сигурно ти е първото излизане от България, затова се държиш толкова неадекватно Ама аз на моето първо излизане от стараната бях далеч по- здраво стъпила от тебе...всъщност. Да, Хийтроу е огромен, so what?

пффф първо не съм питала как да се държа , второ да - първото ми излизане от България е, и не знам какво имаш впредвид с това здраво стъпила на земята, не смятам че се държа неадекватно , но определено знам че като се върна няма да съм с такова самочувствие като твойто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си