.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на fenkaaa

Кога е нормално едно момиче да започне да води полов живот ?

Е,как мислите

Град
    София
    Физическата възраст не е най-важното. Когато се чувстваш готова тогава. Но все пак според мен не по-рано от 16 годишна.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Много си зависи..
    Дали има подходящ човек до себе си и дали се чувства готова.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

мн тъп въпрос .. при всеки е различно .. когато се почувства готова без никой да я кара на сила или пък да не е по назад ..

ЗА БОГА ЧЕТЕТЕ 1ВАТА ТЕМА ! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=244492

Фен
    Град
    Софеа

Re: Кога е нормално едно момиче да започне да води полов жив

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Е,как мислите
    Веднага след като момичето стане първи клас и научи азбуката. След като навърши пълнолетие вече ще има подписан договор с най-влиятелните научноизследователски здравни компании и ако има късмет може и да мина само с трипер. Ако не искаш да си такава, най-разумното нещо е след 16-17 навършени години. Новинаги има изключения
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Явно не си готова да правиш секс, щом пускаш по 3 теми за секунда.

Град
    < 33
    до 12год тряа да е родила поне 3 деца
    Actions speaks louder then words .. >.<

16-17-18

Град
    Ruse
    след 15
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

не е важно кога,а с кой....няма смисъл да бързаш,защото живота преебава всички независимо дали ще е сега или по-късно
    Никога не можем да устоим на това,което не притежаваме...
    Loser,I still love you!!!
    Не ме е яд че си тъп,яд ме е че ти личи

Цитирай Първоначално написано от LesbianGirl
    Физическата възраст не е най-важното. Когато се чувстваш готова тогава. Но все пак според мен не по-рано от 16 годишна.
    Значи ще ме извиниш, ама това е възможно най-клиширания израз. Когато се почувстваш готова. Абе тя ако беше наясно със себе си нямаше да пита и второ няма такива работи, когато се почувства готова. Изобщо в случая дали е готова има много фактори намесени. И това не е само психика, ами и физика. В една тема бяха писали, че чувствителността на женските срамни устни започвала да се развива след 16, какъв секс ще се прави при недостатъчно физическо развитие, пък и психическо. Тая възраст 18 години не е случайно дадена, ей така, защото на някой му скимнало така да бъде.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Когато има необходимата сексуална култура.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Зависи... колкото и клиширано да звучи. Това не значи, че ако момичето е готово на 10 години ще съм "за" Всичко си е, както писа един колега по-горе, до физика, психика и партньор.

Супер фен
    Повтаряме се...потретяме сее....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си