Обикновенно цикълът ми е по 4 дни още ми е нередовен един път беше само 2дни, а след това 5дни. Този месец също е повече към 5-7 може би незнам дали ще ми тече още А да този месец ми идва за пръв път от 2 месецаТова нормално ли е и на какво се дължи?
пишете плс
значи първо на колко си години?ако ти е някъде цикала от месеци това е нормално някаде ще до година.поне така аз мисля
да знаееш че сам момче,и знам защото съм изчел целия форум + всичко в нета за развитието и проблеми![]()
на 12 съм не ми е отскоро цикъла но няма точно годинаПървоначално написано от punk14
![]()
ами повече немога да ти помогна все пак съм момче,но ако не се оправи ходи на лекар,поне за напътствия или съвет.![]()
ок мерси а сега някое момиче няма ли да пишеПървоначално написано от punk14
![]()
Естествено, че е нормално![]()
1. Имаш цикъл от скоро.
2. 5 - 7 дни си е напълно нормално.
3. Щом не ти е идвало от 2 месеца е нормално да тече повече.
Първоначално написано от sssladuranka
не се шашкай
Четох из форума, че е номрално през първите 2-3 години да има такова разминаване. По този начин организмът се опитва да се "нагласи" (не знам дали това е точната дума)
напълно мормално е .. щом казваш 4е ти е о6те нередовоен .. спокс![]()
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
Всички ти казаха, че не е проблем, щом няма година от първия ти цикъл и аз така знам.
За да не правя нова тема, ще задам въпроса си тук, пък дано някой го види...
Дойде ми за пръв път преди почти 3 години и ми идваше през месец-два. Миналата година зимата започнах да водя горе-долу редовен полов живот и цикълът ми като че ли се нормализира - така де, поне ми идваше всеки месец. След това имаше един период от 3 месеца, в който не ми идваше. Бях се уплашила страшно много. Ходих на гинеколог и тя ме поразпита и заключи, че вероятно е от стрес и напрежение, което, според мен, не е така. Пих разни витамини и сега от април ме е пропускало само 1 месец. Притеснявам се, защото всичко това се случи в началото на тази година, т.е. вече не може да се каже, че е нормално. Предполагам, че е някакъв хормонален дисбаланс, причинен от нездравословен начин на живот, не знам... Когато ходих и на ехограф пак всичко си беше нормално.
Питам дали някой няма подобен проблем, какво да правя и ще повлияе ли това на плодовитостта ми (така де, знам, че ще, но какви са възможностите)?
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
ми само да те питам на колко години беше като ти започна цикъла?
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
Абсолютно нормално е да има такива разминавания в продължителността и цикличността на мензиса ти щом го имаш от скоро.Трябва да минат около 2-3 години,за да ти се нормалзираПък и на него му влияят толкова много фактори...
Споко това е нормално на мене ми дойде в 5-клас а сега съм 12-ти и до ден днешен ми прави проблеми даже на скоро ми се случи да го нямам 2 месеца чак на третия ми дойде тайче споко![]()