- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- да сънуваш оранжево
Значи въпроса ми е:какно значи ако сънуваш всичко около теб оранжево, предмети дрехи и т.н.
нищо не значи
Виж някви съновници и глупости, тряя да има некъф смисъл, а може и да е нешо свързано с предния ти ден ...
обичаш оранжево![]()
има форуми в който точно това разглеждат сънища аз бях писала за един сън и ми обясняваха , но беше одавна .Ползвай гугъл
Питай Google
nicolepcd
ума ти си прави някакъв много гаден майтап...
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Оранжевото символизира приятелство, учтивост, живост, общителност и екстровертна натура. Може да имате нужда да разширите хоризонтите си и да си намерите нови интереси.
това ми излиза в съновника.. http://sanownik.sdobreff.com/?search...earchsettings=
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Дрън-дрън-дрън, да си чувала за условен символ. Така има две възможности, така че не трябва да се изключват. Оранжевия цвят като универсален символ (демек, както го описаха по-горе какво означава) и оранжевото като условен символ. Тоест какво означава за теб оражневия цвят, какви мисли и асоциации навежда в теб, има ли някакви случки свързани с оранжевото или да имаш такива дрехи и нещо да се е случило, докато си била облечена така. Асоциираш ли цвета с някой плод, и така нататък, и така нататък. Помсли над тези въпроси, а можеш да си зададеш и още доста такива![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Тея неща са глупости ...
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Откачаш![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Защо да откача? Оранжевото е топъл цвят, изразяващ по-скоро затвореност. Може би просто си видяла нещо оранжево, което те е впечатлило и затова го сънуваш?
Оооооранжево небетооооооооо
Ооооооооранжево моретоооо......
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Е нали имаше някакви сайтове дето пишеше там каквотот сънуваш какво означава.