- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да подходя с нашите?
Значи, то моето не е проблем, ами по-точно ви искам съвет...
Таа...другата сряда заминавам на море със сестра ми и приятеля й. В стаята ще има 4 легла, а ние сме трима. Искам да поговоря с нашите, дали не е възможно да дойде и моят приятел, но искам по-меко да го направя, за да не реагират остро и да ме отрежат веднага.
Ако те не се съгласят има и друг вариант, той да дойде за последните няколко дни на квартира, но защо трябва да е така след като има възможност да сме заедно през цялото време![]()
Със сестра ми нямам проблеми, тя (както и родителите ми)
го познава и даже харесва, а и пред нея съм обещала, че няма да правя простотии.
След като разбрахте каква е ситуацията, ще ви помоля да ми дадете някакви съвети, как да подходяКак въобще да повдигна темата...
Благодаря много![]()
Много зависи на колко си.. Ако си малка примерно 13 - 14 най - вероятно няма да са много весели като ги попиташ, обаче ако си по голяма.. не виждам проблем. Казваш им, че искаш да сте заедно, че сестра ти ще те наглежда да не правиш глупости и толковаУспех
![]()
Еми на 16 съм ... уж наще са ми казвали, че ми имат доверие, но някак си си мисля, че няма да се зарадват като им съобщя, че искам и той да дойде с нас..
Мерси за отговора![]()
Ако няма от къде да разберат(освен от сестра ти,нейното гадже и теб),че гаджето ти е било с вас...защо трябва да им казваш?
Поговори си с тях..! Кажи им каквото ти си решиш .., но не крещи и не се сърди , ако те отрежат ..! :P Успех.. :P
Отиваш при вашите и им казваш "Мамо,тате вижте сегаКака и батко със сигурност ще искат по някое време да се позабавляват без мен - я на дискотека,я на бар ...,а просто не върви да ме оставят сама в стаята и да излязат
Ще има ли някакъв проблем и ... (приятелят ти) да дойде с нас?!И без това ще има едно свободно легло,а и няма да съм сама
"
А ако случайно не ти позволят просто накарай кака ти и приятелят й да го вземат с вас без да казват на родителите ви,но честно казано ме съмнява да ти откажат
Само не им се ребчи и не го казвай настоятелно,а говори спокойно с тях
Успех!И кажи как е минало :P
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
опитай какво губиш
и сестра ти ще е там и приятеля и
защо не и твоят !?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е това е проблем, че мястото, на което ще бъдем е станция, където почиват от работата на татко, т.е ще има и негови колеги. Та все ще стане на въпрос после като си говорят "абеее кое беше онова момче?" ии така..![]()
А за пробването, ще пробвам...
Зориту ми даде съвет как да почна, мерси![]()
Други предложения ?![]()
биим 2 шамара
и да седнат на д-то си
поговори с тях..дръпни им една лекция как не си ги лъгала и могат да ти имат пълно доверие : ))
аз също имам по-голяма сестра и в така ситуация щом тя няма нищо против тя би се застъпала за мен пред наще.
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Значи.. вариант е да изчакам и сестра ми да си дойде и да седнем 4 и да обсъдим, за да може и тя да каже какво мисли, а нейното мнение
ще е ЗА![]()
Първоначално написано от aDuHka
ами значи ако поговорите цивилизовано (без мрънкане и тръшкане от твоя страна) и след като обясните,,че няма да се случи нищо нередно (още повече,че по-голямата ти сестра ще е с вас) мисля,че вашите ще ти позволят.Успех : ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
+1Първоначално написано от NIKY
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Помоли сестра ти да ти помогне в убеждаването на вашите. Не ми се вярва да ти откажат след като има кой 'да те пази'.![]()
И защо трябва да им казваш?!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ако беше прочела темата и (поне) мненията на авторката щеше да разбереш,че ще са в база,в която има много колеги на баща й,които ще му кажат ако я видят с момчето!Първоначално написано от MrUndaztood
До авторката:И в крайна сметка к'во стана?!Говори ли с тях?!Как реагираха?!Съгласиха ли се?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Днес говорих с тях и за мое огромно съжаление не се съгласиха да е в базата, а на квартира. Това пак е нещо...абе горе-долу очаквах така да се развият нещатаМалко съм разочарована, но ще отмине. Сега даже търсим някаква квартира,която да е по-близко и има такива, това ме успокоява
![]()
Мерси на всички, които писаха по темата![]()
благородно ти завиждам,че имаш тази възможност да си с приятеля ти заедно .. ако съм на твое място въобще няма да се замисля и ще говоря с родителите ми. все пак всичко се опира до там , че искам да сме заедно с приятеля ми
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Абе говори направо няма кво да овърташ или ще дадът или не...
Защо ми се струва, че приятелят ти не е на 16-17-18-19 ?
Ти може и да ги убедиш лесно, но имай в предвид, че на приятеля ти хич няма да му е комфортно като е сред семейството ти и с тях трябва да живее да кажем една седмица. Независимо, че се познават, на никое момче, не му е готино така, така че го премисли преди да го направиш. Говори с него, въпреки че той може и да не ти го каже в прав текст.
Toчно на 19 еПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
И все пак не разбрах какво ги спира, та да не се съгласят
![]()