- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни
piq protivozachatachni ot 1 sedmica,no ne sled kraq na cikala mi .. dali sh mi deistvat
Друг път пиши на кирилица.
Редактирано от Punisherrr
какво имаш предвид под дали ще ти действат.... дали ако пак ги почнеш ще има ефект или дали с тези които си пила преди цикъла си сега си предпазена от забременяване... ако е второто..... дали ако преди 1 седмица съм се напил още ще имам махмурлук ... мисля че ти отговорихПървоначално написано от blamegirl
There is no right or wrong, only fun or boring
Или незнаеш дейвствието на противозачатъчните или сравнението ти е напълно грешно..Първоначално написано от Sladurcho
възможно е и да съм в грешка затова всеки си казва мнението нали такаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Оууу божее мооой![]()
![]()
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
аз също имам едно питане по повод противозачатъчните....значи лекарката ми ги предписа и си купих "Жанин" ...каза да започна с първото хапче на парвия ден от предстоящата ми менструация...и след това да продалжа..ок това е ясно...а да попитам може ли приятеля ми спокоино да свършва в мен...след като пия тези хапчета или трябва пак да прекъсва.... знам че може въпроса ми да е глупав..но моля ако някох може да ми отговори...благодаря![]()
Използвай друг контрацептивен метод в първите 7 дни от приема. Прочети си листовката, би трябвало да има указания.Първоначално написано от blamegirl
Може, стига да нямаш диария или повръщане. Тогава ефективноста на ОК намалява.Първоначално написано от Big_Star
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Прочети листовката на противозачатъчните хапчета. Внимателно![]()
Вземи и противозатъпяващи.Първоначално написано от blamegirl
Първоначално написано от sme6ko123
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от blamegirl
Гинеколога не ти ли обясни как се вземат тези хапчета?![]()