- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За или против родителския контрол.
Незапознат съгласен съм с теб, но някои родители прекаляват. Между другото щом си толкова наблюдателен влез в темата за родителските бисери и виж какво е отношението на някои родители към децата си. Аз лично се ужасих на няколко пъти. Според мен контрол е силно казано, според мен не трябва да има контрол, а просто родителя да научи детето само да си поставя границите и да знае кое е добре да пресича и кое не е добре. В днешно време има само алтернативите контрол-липса на контрол, а не учене за поставяне на собствените граници. А ти лично можеш да станеш самостоятелен като излезеш на квартира, знам че това би утежнило положението ти, но мисля, че това е начина. Аз лично тепърва почвам да го правя това и за това не смятам, че мога да ти давам акъл за тези работи, но все пак този вариант с излизането на квартира е най-удачен, за да стане човек самостоятелен.![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!