Повечето са ЗА конторл но при условие че има доверие, разбиране и взаимно уважение.
Мисля, че за уважението или по-точно липсата на уважение сме виновни по-скоро ние. Когато аз се репчех на нашите ядях повече бой защото баща ми не си поплюва много. С времето обаче разбрах, че ако уважавам и се вслушвам повече в мнението им , което (уточнявам) не винаги разбирам - то получавам повече уважение и свобода.
Извън семейството също е така. Вие бихте ли уважавали човек който все ви е няпряко, крещи ви че не го разбирате и все иска да е на неговата както правят повечето деца ?! Ако някой гледа все да ви прекара и ви се тръшка ако не му угодите нещо много скоро ще го отсвирите. Е те не могат и за това стават строги и ни наказват. Аз поне мисля така. Такива са и повечето мнения в Оф роуд форума ако сте изчели темата. Никой не се сърди на родителите, че са го наказвали на времето, но това от гледна точка на пораснали хора - вече станали те самите родители.
А ако мислите че не оценяват това че сте съпричастни към техните грижи - пробвайте поне един ден да сте изпълнителни и да комуникирате с усмивка и ще видите колко различно ще е.