- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ако си на самотен остров с предишния какво би направил??
Ааааа така ли ..ще го запомна доживотПървоначално написано от Neon
![]()
![]()
П.П.ще го хвърля на акулите![]()
..ще и помогна в последната секунта от удавяне ..![]()
![]()
![]()
[/b]
Първоначално написано от Neon
А така по-може![]()
Ще му благодаря![]()
ок..щом вече си добре аз утивам във другия край на острова и си седя сам там , а ти си в другия край и прави каквото искаш![]()
^ще продишам сама![]()
![]()
ще се кефиме и ще търсиме изкгубено съкровище![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Ще пием солена водаПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
От мойта партия ли ше сиПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
^разбира се ,че от коя да съм![]()
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
епа незнам
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
3ка![]()
![]()
шегувам се
ти си ми достатъчнаПървоначално написано от dydolinkka93
![]()
![]()
хехеееПървоначално написано от Neon
![]()
Първоначално написано от Neon
Зимам си такъмите,богатството ,строя си сал и ви оставям да се прайте двойки,единички и каквото там![]()
ще ме оставиш .. предаваш меПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Първоначално написано от dydolinkka93
Ако искаш идвай..ше си прайм наргиле парти![]()
съгласнаааПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Първоначално написано от dydolinkka93
аз ще ви чакам да се напушите после ще ви оправа..![]()
Кво ше опраиш ,наргилето..тъкмо ше има кой да го почисти..йей![]()