.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Помощ.. ;[

Помощ.. ;[

Преди един ден с приятеля ми правихме секс.... и той свърши 6 пъти..а аз не можах нито веднъж...Много се притеснявам защото той много искаше да свърша, а аз неможах... Ако някой може да ми помогне да пише...Благодаря предварително

Ми другия път, да има lady night, демек да остави малко назаден план себе си и да се състредоточи главно върху твоето удоволствие, пък и така предполагам, че и на него ще му е кеф :P :P :P Айде успех, ако има още нещо питай.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мерси много

Град
    ВаРнАаАа
    За 1-ви път ли ти беше?

Град
    София
    нормално. най-вероятно не знае какво да прави. такива бол

Град
    ВаРнАаАа
    Всъщност не е станало нищо кой знае какво Случило се е..е си машина

Еми уж е опитен..,данеби размера да е от значение...защото ние пробвахме и тези пози за стимулиране на G-точката но отново нищо....

Супер фен Аватара на fenasf
    6 пъти ми ти се била уплашена той тоя е някъв ненормален
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Всъщност това се случва 2-ри път първия пъти мислех че ще се оправи,но уви нищо не става..

Явно го прави за негов кеф.
    Кажи му,че искаш малко френска,ако трябва и с пръсти да те обработи и гледай този път ти да го "управялваш",т.е забелжи в коя поза си най-така,просто ти упражнявай контрол върху движения,ритъм и т.н
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мерси,ще опитам

Момиче влез в темата за кой е най-готиния оргазъм и с ужас ще установиш, че не е вагиналния и знаеш ли защо. Защото повечето не са го изпитвали Аз не казвам, че ти няма да изпиташ, но говорете си повече на тая тема. Едно време четох някакви тактики за свършване на жената. Например сте в поза 69 и когато наближи времето да свършваш почвате да правите секс и някакви такива подобни, но не знам доколко са полезни. Според мен най-доброто е да седнете и да си поговорите какво да правите, нещо притеснява ли ви и така нататък.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Да,но с предишния ми приятел си свиршвах нормално...даже доста бързичко..пък сега незнам какво ми става...

Щом си свършвала преди значи знаеш кое ти харесва най-много и те докарва до край.Опитай го и с новия приятел и ще стане.Експериментирайте

...hate my nickname

пробвайте още 2-3 пъти и ако не стане , сменяй приятеля
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Повече от фен Аватара на puhinka93
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_bebz
    Щом си свършвала преди значи знаеш кое ти харесва най-много и те докарва до край.Опитай го и с новия приятел и ще стане.Експериментирайте

+1
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    Wonderland
    Само той може да ти помогне.........

Град
    Знам ли и аз,майна
    Че говори с него де,пишка ли имаш в устата или те е срам?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Помощ.. ;[

Цитирай Първоначално написано от Jorjiq
    Преди един ден с приятеля ми правихме секс.... и той свърши 6 пъти..а аз не можах нито веднъж...Много се притеснявам защото той много искаше да свърша, а аз неможах... Ако някой може да ми помогне да пише...Благодаря предварително
    6 пъти ..... и за колко време ?!

Еми за няколко часа...

Град
    Plovdiv`Sity
    Намери си друг ,явно този не върши раота ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си