- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов или бройка ?
ми по малко и от двете май...или иска да ревнуваш нещо..
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
1. това с пръстите ми е мега брутално и отвратително. Като гавра с труп ми звучи.![]()
2. Ти нали си имаше гадже, с което щяхте да го правите, ала-бала.. Спомняш ли си? Пусна 3 теми в "Секс".
миличка по всичко личи че ти много яко си хлътнала ... той те харесва но не чак да те обича ... бях в подобна ситуация без секс де ..... разбиха ми сърцето .. понякога надяването идва в повече .. искрено се надявам при теб да не стане така ... успех![]()
Спомням си естествено ;]] Еми моето положение е доста кофти .. двама .. трудно е и незнам как да се спрая ;[[Първоначално написано от mArMaLaDkA
1 бира за мене моля
Значи ти си имаш гадже и се чудиш как ще правите секс с неговата 21 сантиметрова мъжественост, докато някакъв друг те "задоволява с пръсти"? Правилно ли съм разбрала? Сега кажи и че си на 14-15.
Както и да е. Колкото и да се опитваш да мислиш как изглеждат нещата, ако си момче, няма да ти се получи. Мъжките мислят просто и не целенасочено. Един ден се прегръщат с една, друг ден - с друга, както им скимне. Говорим за такива като твоя човек. Ти си мислиш "аз, ако харесвах някоя, щях постоянно да я прегръщам и етц.", пък на него просто така му идва отвътре. И защо трябва някой пък да е видял как те гледа и прегръща? Нещо ще доказваш ли, или пък искаш да те уверят, че не си си въобразявала..? Непонятно ми е.
Когато някой те обича, не ти го доказва само с натискания и мушкане на пръсти. Обичта е нещо много по-висшо и велико от мераците на някакъв загорял пубер.
Вземи си подреди малко мислите и спри с тея лапешки, да не кажа курвенски истории, за да не останеш накрая от двата стола на земята.
ОФ боже мой . . как може с някакъв, с който не ходиш ,да отивате да се взаимо самозадоволявате и още по-лошо искала си да спиш с него?!
В същото време чувам, че си имаш приятел ,с който също се чудиш как да си легнеш . . кажи си адреса ще ти пратя един вибратор, та да мирясаш малко![]()
не те обича ... и да иска да си легне с теб, но и те харесва ...![]()
П.С. Не се влияй от мнението на околните ... злобари колкото искаш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Zabrawih da ytochnq che s 1viq tfa stana oshte predi da se poznawam sus segashniq si priqtel .. prosto ne sa mi istinali chywstwata kum nego .. ne sum vinovna ne gi kontroliram az .. a shto se otnasq do tova na kogo shte dokazvam mislq che stana qsno .. prosto mi pisna az da sum edinstvenata koqto da go misli za svesten a vsichki hora ot moeto obkrajenie da me uprekvat vlezte malko v polojenie .. no prosto iskah da se razrovq malko v minaloto tova ne znachi che shtom se interesuvam kakvo sum bila za nego pri polojenie che veche si imam priqtel i to seriozen shte iskam neshto s hora ot minaloto mi .. sujelqvam samo za 1 - che oshte ispitvam neshto kum nego i se nadqvam da ne e oshte dulgo vreme .. v edna stepen sys segashniqt mi priqtel mi e adski priqtno i zapochvam da chustvam che leka poleka shte si doida na mqstoto i shte spra da mislq za neshta koito veche nqmat znachenie![]()
Едва ли те обича иначе за 1 година все трябваше да ти го каже![]()
и за мен едничкаПървоначално написано от Nakadah
мезенце ще има ли
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Правил го е .. но понякога думите не са достатъчни ..Първоначално написано от hamacs563
И аз съм била в положение, в което трябваше да защитавам обектът на желанията си, защото сульо и пульо се опитваха да ме откажат по всевъзможни начини. С времето обаче разбрах(твърде късно), че мнението на хората изобщо не трябва да ми повлиява по абсолютно никакъв начин. Толкова.
"Малко ровене в миналото" ли наричаш натискане и проникване с пръсти? Как да си дойдат нещата на мястото със "сериозния" ти приятел, като ти ходиш да си задоволяваш нуждите при някакъв трети човек? И точно там е въпросът, че за теб нещата още имат значение, още ти пука какво изпитва той към теб. Личи си колко обичаш приятеля си, личи си и колко си забравила онова момче. Честно, не ти ли става неудобно? За първи път виждам такова поведение от девственица.
fenkaaa ти определно не приемаш мнение по-различно от твоето. Добре щом искаш, добре той те обича, обича те толкова много, че не може да живее без теб. Сега по-добре ли е ?!? По-добре ли е че те лъжа? ... Аз мисля, че не. Истината е че никои от нас не знае дали той те обича или не, това го знае само той. Но от написаното от теб си правя извода, че не те обича, но както казах по-горе ти не приемаш този отговор.Първоначално написано от fenkaaa
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ей заради такива жени аз третирам бройките като кучета!!! Двама имало, трима имало, пръсти и палци и т.н.
Еби му майката направо.
Авторке,
вземи да се осъзнаеш какво искаш и реши какво можеш да имаш. Момчето си пада по теб (или поне по тялото ти), но другото си е до теб. Давай напред и се надявай да не попадаш на такива като мене!![]()
![]()
![]()
![]()
НЕ ... не те обича. Спи спокойно![]()
А колкото до прегръщането и държането за ръка ... нямам коментар![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
хах странно е положението едва ли те обича ако те обичаше щеше да се постарае да е с теб тъй като ясно е че не ти е безразличен![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Ако те обичаше щеше да е с теб![]()
В случая,обаче,момчето просто иска да прави секс и тъй като приятелката ти не му се е вързала сега се опитва да вкара теб в леглото![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Трудно ще е да напиша нещо полезно но ето какво си мисля:
Първоначално написано от fenkaaa
Не те обича ..
Всичко за него е просто няква зарибявка ..секс (може би) и дотам.![]()
какво е т'фа "двама" и че ти е трудно.И аз съм се колебаела между двама,но накрая тр да решиш.И все някой ти допада повече от др,така че избери, а пак и щом има др кфо ти пука за тоя дали те обича,нали си имаш другия,а пак и тоя др след като го харесваш какво правят пръстите на въпросния между краката ти??!
Миличка, не мога да ти кажа дали ти за него си поредната бройка, но ако не искаш да се превърнеш в леко момиче, не се занимавай с хора, за които да се чудиш дали искат теб или просто искат да си го пъхнат в някой от отворите ти - сори за грубия ми отговор, но смятам, че е реален. С няколко думи - занимавай се с хора, за които да нямаш колебания, че се интересуват само и единствено от ТЕБ! Успех!
а пак и тоя др след като го харесваш какво правят пръстите на въпросния между краката тиПървоначално написано от NoTime
Тогава още не се познавах със сегашния ми приятел и преди това казах,че вече не искам нищо с това момче просто ми е интересно да разбера какво е изпитвало към мене .. ОБИЧАМ ПРИЯТЕЛЯ СИ И НЕ СЕ КОЛЕБАЯ МЕЖДУ НИКОЙ ЗА ДА БЪДА С НЕГО![]()
Казаха ти НЕ те обича .. а те харесваТва обеснява защо иска да си легне с теб
.
ама само за секс е цялата история.. той само тва иска![]()