.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    •••Пловдив•••

Сериоѕен проблем ме достигна ..

иѕлеѕнах си от администраторскиљ акаунт и си направих нов ,по ирониа на сздбата се бзгна компа .. След като се рестартира ,ѕареди вси4ко и на екрана имаше само иконката на нета и скаипа : О .. Љвно сзм сега с тоѕи новиа администраторски акаунт дето си го направих ,а в стариа немога да влеѕна .. смисзл нљма иконка на стариа акаунт в контролниа панел ..
    Кзде мога да љ намерљ и сзответно да влеѕна в стариа си акаунт .. ; О
    Не пиша принципно така ама ми се бзгна и еѕика на писане ..
    Њсичко отиде по дљволите ..
    Ше сзм благодарен много ако нљкои помогне мајна ..
    Мерси предварително ..

Start бутона, Log off и би трябвало да те върне да си избираш откъде искаш да влезеш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Start бутона, Log off и би трябвало да те върне да си избираш откъде искаш да влезеш
    покаса ми дали да иѕлеѕна и дали да се смена .. аѕ се смених ама пак ми иѕлеѕна тоѕи настоашиа акаунт беѕ да имам опциљ ѕа друг .. Дали да пробњам с ~иѕлиѕане~

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    покаса ми дали да иѕлеѕна и дали да се смена .. аѕ се смених ама пак ми иѕлеѕна тоѕи настоашиа акаунт беѕ да имам опциљ ѕа друг .. Дали да пробњам с ~иѕлиѕане~
    Да с това пробвай, с излизане, би трябвало да ти даде в кой от двата акаунта да влезеш
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си