- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето как да изчислите процента мазнина в тялото ви
Батеее, не се чувствай задължен да пишеш във всяка тема.Първоначално написано от Nakadah
Процента на телесни мазнини е важен показател за хората занимаващи се сериозно със спорт. Този метод не е най-точния, но дава добра ориентировъчна база.
БАТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕПървоначално написано от juslen
благодаря ти за некомпетентното ти мнение
сега си свободен да се раскараш!!!
11.6Първоначално написано от LittleFashionista
![]()
Първоначално написано от Little_Lady93
бре че математици,тцтцтцПървоначално написано от pLqmi92
/нищо лично, просто не се сдържах/
хаха ,а уча в ПМГ.Дано не е в мене грешката.Четох доста отдолу и мисля че разбрах как правилно се изчислява.
батеПървоначално написано от Little_Lady93
изваждане и събиране се учи в 1-ви клас
ти ако го учиш в това велико мпг ли там кво е си направо за кофата...
не е в теб грешката, точно толкова еПървоначално написано от Little_Lady93
:P
И на кой викаш бате, бе келеш дефектен?Първоначално написано от Nakadah
![]()
Кой безотговорен тип ти пусна интернет на тебе, бе? Лелеее...ма ти си още за катерушките, бе момче!![]()
![]()
![]()
не съм бате а съм како.Иии сметките не са ми най-голямата сила ама не е тва най-важното когато учиш там.Математиката не е сам осметки ама аре да не спорим за глупости и да не се състезаваме на математика.Сори ама ше загубишПървоначално написано от Nakadah
![]()
вискочина-165
ханш-89
талия-64
тегло-50
математици има лиииии?![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
я ми дефиренцирай X^2Първоначално написано от Little_Lady93
Сори ама ^ в математиката нема.Поне в тая до 10 клас.Тва да не е втора степенПървоначално написано от Nakadah
Менструация още имаш ли?Първоначално написано от DarkKisss
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
ето че нищо не знаешПървоначално написано от Little_Lady93
сега отивай да си играеш с кукли
Не ми се прави на интересен дриШльо.Ай кажи като си толкова умен.
НАдувка тъпа.Мога да ти кажа че точно в тая област ама никога няма да знаеш повече от менСори тва е положението.Спори с мен за нещо др
не съм казала,че съм математичкаПървоначално написано от therichbitch
не съм и от МГ
смятах го с елката
нека в темата да пишат само матемаци тогава,никъде няма де се слагам
![]()
български деца математици?Първоначално написано от pLqmi92
![]()
като тая отгоре дето не мое сметне 1 проста задача...
дори не я карах да събира 2 функции....
смях...
ай кажи ми кво е ^ по дяволите?!Аз такъв знак не съм учила.Ти ли си го измисли.Оная има мн повече мозък от теб
Кво се мъчите?
http://www.xenious.com/body_fat_calculator.php![]()
Данните са почти 1 и същи дори в тази има повече данни.Ама кво значение има таблици,формули,мекици...Ва ното е ти как се виждаш в огледалото.На мен тва ми казва,че имам 19% мазнини уж е идеално,но по изчисленията на лекарка мускулната ми маса е в повече а мазнините ми са около 12%.Първоначално написано от Little_Lady93
Не говоря за данните.Това което се получава е съвсем различни.Проверих и на предните които се писали.ПО тази дадената в темата дакркис има 9% а по тази, която ти даде има 13%.Нещо не е наред сеш ли се.Щом лекарка ти го е казала значи най-верочтно първата схема е по-вярнаПървоначално написано от Zaharinka
абе пичПървоначално написано от Little_Lady93
ти не спираш да спориш бе
и от къв зор ти тряяя да знаеш некви си цифри
те не правят човека...
[quote="Nakadah"]абе пичПървоначално написано от Little_Lady93
ти не спираш да спориш бе
и от къв зор ти тряяя да знаеш некви си цифри
те не правят човека...[/quote
В женски род съм ако досега не си разбрал.Не споря.Бахти тва спорене ли е според теб.Кво искаш да не кажа че излиза различно ли?!МИ добре нека едните го изчисляват по едната другите по другата и закво е темата не ми е ясно.Пф.И не съм казала че цифрите правели човека.Ти тръгна да ме джафкаш задето се самоиронизирах че съм от пмг и остава да не мога да го сметна.Мн си зле честно