.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Наднормено Дано да не смятам вярно.Е,не може да бъде,баси не съм дебела /само гъза/

Височина-158
    Ханш-109
    Талия-78
    Кг-48

<3forbidden taste is the sweetest<3

21.67, да бе, да.
    Първата по ме кефи.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Този сай ми изчислява , че шроцента телесна мазнина ми е 8.11, а този ойто аз дадох ми изчили 15, 3.Така, че нз кое е верно.Но мисля, че верният е моят сайт.

Абе, аз съм отслабнала малко (поне откъм см) и мерките ми са различни:
    Височина: 170.
    Килограми: 53.
    Талия – 67.
    Ханш – 93.
    И ми се получава 13,389. Което ми се струва лееко невъзможно. Може ли някой математик да провери? За първата таблица говоря.
    Едит: И килограмите мазнина (ако процентите са верни) са ми 7,36. Тоест, ако стана 46 килограма, колкото мисля да ставам, ще.... пукна?

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Наднормено Дано да не смятам вярно.Е,не може да бъде,баси не съм дебела /само гъза/

Височина-158
    Ханш-109
    Талия-78
    Кг-48

Ми мацка възможно е- все пак моят ханш е 91, а твоят е 109.Та си е голяма разлика.А и моята талия е 68, а товята 78.Моя процент е 15 и нещо, което е поднормено, но твоя е напълно възможно да е наднормено.Чакай да не споря, а да сметна

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от vivteen

Височина-158
    Ханш-109
    Талия-78
    Кг-48

Ми мацка възможно е- все пак моят ханш е 91, а твоят е 109.Та си е голяма разлика.А и моята талия е 68, а товята 78.Моя процент е 15 и нещо, което е поднормено, но твоя е напълно възможно да е наднормено.Чакай да не споря, а да сметна
    Ми товя процент мазнина е 30,87.Аз така получих.

Впрочем точно това е неточното на тея таблици. Защото тези 109 сантиметра могат да се изразяват в структура и кокал, а не мазнини.... Пък тези таблици смятат всичко, що е повече от 90, за мазнини. (Примерно 90.)

Цитирай Първоначално написано от Bianca
    21.67, да бе, да.
    Първата по ме кефи.
    спокс в ханша сме еднакви, а аз си имам там тлъстини, а на тебе е от кокала (виждала съм твои снимки), че си кожа и кокал. Не се впрягай мн не ти е от мазнини, а от ширината

Град
    София
    По второто:

Телесни мазнини (%): 17,63
    Телесни мазнини (кг): 7,41
    Крехка мускулна маса (кг): 34,59

Което попада в слабо и ми остават само още 0.07%, за да стана идеалллна

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от hardball
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Ебати чепа и без тва съм зле по математика ама много искам да разбера колко процента мазнина имам. Някой да помага)))
    ръст:174 см
    ханш:86 см
    талия:60 см
    тегло:52 кг
    ???
    Менструация още имаш ли?
    Не. На 16 съм. Не ми пречи, досещам се от какво не ми идва.
    Как така се сети да попиташ?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    по тая таблица е съвсем различно
    Данните са почти 1 и същи дори в тази има повече данни.Ама кво значение има таблици,формули,мекици...Ва ното е ти как се виждаш в огледалото.На мен тва ми казва,че имам 19% мазнини уж е идеално,но по изчисленията на лекарка мускулната ми маса е в повече а мазнините ми са около 12%.
    Не говоря за данните.Това което се получава е съвсем различни.Проверих и на предните които се писали.ПО тази дадената в темата дакркис има 9% а по тази, която ти даде има 13%.Нещо не е наред сеш ли се.Щом лекарка ти го е казала значи най-верочтно първата схема е по-вярна
    мен ме мери спортен лекар зимана имах 10 и нещо не може да съм качила, а тогава бях по тежка около 54 а не 52 и бях леко по ниска .. Не знам вярвам на 1-вата схема само защото са ме мерили в спортен диспансер))

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Ебати чепа и без тва съм зле по математика ама много искам да разбера колко процента мазнина имам. Някой да помага)))
    ханш:86 см
    талия:60 см
    тегло:52 кг
    ???
    Менструация още имаш ли?
    Не. На 16 съм. Не ми пречи, досещам се от какво не ми идва.
    Как така се сети да попиташ?
    Е, как така не ти пречи?

Абе, аз съм отслабнала малко (поне откъм см) и мерките ми са различни:
    Височина: 170.
    Килограми: 53.
    Талия – 67.
    Ханш – 93.
    И ми се получава 13,389. Което ми се струва лееко невъзможно. Може ли някой математик да провери? За първата таблица говоря.
    Едит: И килограмите мазнина (ако процентите са верни) са ми 7,36. Тоест, ако стана 46 килограма, колкото мисля да ставам, ще.... пукна?

Град
    На стадиона за бягане.
    Еми по-добре, че нямам. Това не ме притеснява, понеже по бащина линия в рода леля й е дошъл цикъла на 17, а тя не е тренирала никога, а с моите усилени тренировки по 3 пъти сигурно ще пристигне на 18-19. Треньора ми знае и каза, че преди години имал такава състезателка, голяма пак която също участвала на световни първенства печелила медали и й дошло на 19))))

Еми по-добре, че нямам. Това не ме притеснява, понеже по бащина линия в рода леля й е дошъл цикъла на 17, а тя не е тренирала никога, а с моите усилени тренировки по 3 пъти сигурно ще пристигне на 18-19. Треньора ми знае и каза, че преди години имал такава състезателка, голяма пак която също участвала на световни първенства печелила медали и й дошло на 19))))
    Ааа, ама аз си мислех, че преди си имала, но ти е спрял...
    Иначе не бива да се притесняваш, на повечето тийнейджърки им идва толкова рано заради вредните храни, а ти не се храниш с такива, пък и спортуваш.

Град
    На стадиона за бягане.
    Иначе не бива да се притесняваш, на повечето тийнейджърки им идва толкова рано заради вредните храни, а ти не се храниш с такива, пък и спортуваш.
    Да бе ясно ми е))) Много ми е гот без цикъл, другите плувкини им е кофти да плуват в цикъл и явно наистина е.(((

Град
    София
    Да бе ясно ми е))) Много ми е гот без цикъл, другите плувкини им е кофти да плуват в цикъл и явно наистина е.(((
    Лелее завиждам ти, аз съм на 13 и имам и е много досадно като ти дойде на морето например.. Но четох някъде, че ако не ти дойде до 18 години трябва за всеки случай да отидеш на преглед, независимо дали спортиваш

Град
    На стадиона за бягане.
    Така е, но дори и да се случи то на 19 години 100 на 100 ще ми дойде)) Иначе да ще ида на преглед след някоя друга година))

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Darkkiss отдавна искам да те питам от тренировките ли си толкова слаба или си е структура, а трен допринасят само за оформените ти мускули?

Град
    София
    малко офт DarkKisss може ли снимка в цял ръст и да кажеш колко си висока и колко тежиш

Град
    На стадиона за бягане.
    Darkkiss отдавна искам да те питам от тренировките ли си толкова слаба или си е структура, а трен допринасят само за оформените ти мускули?
    Значи, структурата ми е изключително отвратителна имам предразположение към добелеене и трупане на мазнина по корема. Преди 3 години започнах да тренирам петобой ама бая на ташак. Мина 1 година и много исках да отслабна, защото треньора ме наричаше "поничка" и аз много се обиждах на това, реших да му покажа, че съм добра. Мразех много бягането, но сега го обожавам и ми е любимото от петте и съм найюдобра на бягане в България)) Започнах да се ограничавам от храната преди 2 години става това. Бях много озлобена, раздразнителна, затворена в себе си. Започнах да се карам да бягам повече и да изпълнявам тренировките без да скатавам километри. Станах 4-та, което ме мотивира още повече. Започнаха и коремните преси, водех си записки снимки (които са големия комп) и прогреса. След 5 месеца упорити преси едно момиче ми каза "Имаш ПЛОЧКИ, човече" и ми снима корема и това бяха първите плочици. Тогава си взех и първия златен медал на петобоя. Много исках да ме приемат в националния отбор. Зарибена до небето аз продължавах да се ограничавам да тренирам да психясвам, достигнах много изразени плочки и ме приеха в националния след втория златен медал. От тогава това ми е начин на живот и не мога да го променя. Спорта адски ме промени и не мога без него, треньора ме наричаше "психопатка, мършаво пиле, кльощав кон(заради ръста и кокалите които ми стърчаха на таза)" и сега ме нарича така, но каза че краката ми макар и слаби били корави и могат да бягат понеже ние бягаме на дълго))
    Такам доста дълго стана дано отговора е изчерпателен)))

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    малко офт DarkKisss може ли снимка в цял ръст и да кажеш колко си висока и колко тежиш

http://i28.tinypic.com/wrj706.jpg краката.
    http://i32.tinypic.com/2qscqxt.jpg страничните черти на корема.
    http://i26.tinypic.com/25r36gm.jpg плочки и ръка.
    http://i25.tinypic.com/2s1506f.jpg плочки.

бюст:87 см
    талия:60-59 см (понякога след трейнинг)
    дупе:86-84 см(колебае се)
    крак:49-48 см
    тегло:51-52 кг (колебае се)

http://i25.tinypic.com/33060cz.jpg
    http://i27.tinypic.com/20ic5me.jpg
    http://i30.tinypic.com/rigtua.jpg
    това са от плаж ))

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    леле имаш структура на пълна
    ти си човека чудо поклон пред теб =D> =D> =D> (не намерих онва дето се покланя )

Град
    На стадиона за бягане.
    В рода на татко бях тръгнала а там всички абсолютно са пълни и аз бях така, не мога да ви намеря снимка да ви показа какво бях))) Татко и той стана сух и се зариби по фитнеса)))

Голям фен Аватара на js7tw
    Височина: 173
    Кг: 57
    Талия: 71
    Ханш:90

аре че не ме бива в математиката
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си