- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ето как да изчислите процента мазнина в тялото ви
На мене ми се получи некво никво число-9.15415486....
А иначе
Талия: 66
Ханш: 93
Височина: 165
Тегло: 55кг.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
КАЖИ ГО НА ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ И СЪОТВЕТНО МАТЕМАТИЧЕСКИ ЕЗИК, Т.Е. "ДИФЕРЕНЦИРАЙ" И АЗ ЩЕ ТИ ГО СМЕТНА ЗА СТОТНИ ОТ СЕКУНДАТА ,ПРИ ТАКАВА ЕЛЕМНТАРНА ЗАДАЧАПървоначално написано от Nakadah
2х ЗА ПРОТОКОЛА
И АРЕ МОЛЯ ТИ СЕ -ТИ ОЩЕ НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ КАЗВА САМАТА ОПЕРАЦИЯ, ТРЪГНАЛ ТУКА ПО ФОРУМИТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДА, АМАН ОТ ТАКИВА МАТЕМАТИЦИ КАТО ТЕБЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И АЙДЕ СЕГА ТИ МИ ДИФЕРЕНЦИРАЙ -3/5(cotgx/3)^5+(cotgx/3)^3-3cotgx/3-x-cosx/(1+cosx) ДА ТЕ ВИДИМЕ КОЛКО МОЖЕШ И ПОСЛЕ ЩЕ ТИ КАЖА ДАЛИ Е ВЯРНО И ЩЕ ТИ КАЖА ВЕРНИЯ ОТГОВОР КАТО ГО СМЕТНА, ЗА ДА НЕ БЪДА ГОЛОСЛОВНА И ДА СИ МИСЛИШ,ЧЕ ПРОСТО СЪМ ВЗЕЛА НЯКОЯ ЗАДАЧА И АЙДЕ СЕГА ДА НАКАРМ ГОРКОТО МОМЧЕ ДА Я РЕШИ, НЯМА ТАКИВА ФИЛМИ, А ПОНЕЖЕ МНОГО ЗНАЕШ ИЛИ ПО-ТОЧНО ПРЕТЕНДИРАШ, АКО СЛУЧАЙНО ГО ПОЛУЧИШ, МОЖЕШ ПОСЛЕ И ДА ИНТЕГРИРАШ НЯКОЯ ФУНКЦИЙКА
![]()
Първоначално написано от therichbitch
хаха това вече е хубава задача![]()
Моооля ви, сметнете ми го, дее... Защото накарах там човека в сайта да ми го сметне и излезе 19 процента.Първоначално написано от Bianca
![]()
![]()
![]()
16.11%Първоначално написано от Bianca
Айде успокой се че не си мн
![]()
виж сега, когато можеш нещо, не мисля,че се взимаш насериозно, просто съм обективна и мисля,че този ,който се взима насериозно е въпросният, който се изказа за Little lady 93,a не аз, защото той едва ли може да ги реши и въпреки това се подиграва на другите, затова мисля,че коментарът ти беше меко казано неуместен, нима разбираш под човек, взимащ се насериозно, някой, който може да решава и просто се дразни на някого, който не може и се заяжда с другите?!Първоначално написано от dedencety
Айде темата е за друго, стига сте спорили.. И все пак има ЛС за тази работа))
Running is my drug and I am overdosed ..
Аре бе плсПървоначално написано от js7tw
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
Имаш 19,674 % мазнини,Първоначално написано от js7tw
което са 11,21418 кг мазнини,
следователно имаш 45,78528 кг "чисто" месо![]()
момче, 19.67%
Невъзмонжно е при тези мерки за си 43 кгПървоначално написано от LittleFashionista
хах,исках да си изчисля ама за съжаление не си знам нито височината,нито талията,нито ханша , само кг-те си знам![]()
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Нисък процент на мазнини, под 11 процента е силно възможно да нямаш. Не е заяждане, питам просто.Първоначално написано от DarkKisss
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Не съм мислила, че е заяждане))) Просто се изненадах, че попита, на повечето не им прави впречатление.
Повечето пишат само за себе си и не четат въобще другите какво пишат и затова не асимилират.
Притесняваш ли се за менструацията или не го мислиш за сега?
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Не го мисля аз по-горе се обеснявах за това, ама аз дори нямам и 16 всмисъл 93 съм, но в края а и леля ми по бащина линия е имала цикъл на 17. А при мен е от това че съм слаботелесна и усилено спортувам))
Нисък процент мазнини, да. Усиленото спортуване също. Еми дано нямаш проблеми с това.![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Моите са 15%![]()
Работата си е за притеснение.Аз също съм 93 ама си имам цикъл от 2 години,ако не и повече незнам.Първоначално написано от DarkKisss
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Изобщо не е за притеснение. На сестра ми и дойде на 17, а на мене на 12. Кое е по-добре? Аз сигурно и за това не можах да порасна, даже, 1.55 си останах, а тя е над мене поне с една глава.Първоначално написано от kuklichka_bg