- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4 часа секс и повече
Значи като се самозадоволявам е имало моменти в който не издържам и 3 мин. А като права секс не падам никога под 4 часа , даже понякога не мога да свърша. А мойте приятели карат само по максимум 30 - 40 мин , Защо така ? Някой ми казват че момичето не ме било възбуждало но не е така , напротив.
Първоначално написано от smeshnik
дам съвсем сериозно
Така, похвали се, браво.
Ако тя е няква "господин 100 кила", много ясно, че няма да свършиш..
Ако тя е няква ГОСПОДИН 100 кила.... Жалък си доказа го !Първоначално написано от l0lz
Кво му е лошото бе ? Ми да прави ако иска и 20 часа секс като може завиждайте муАко лъже значи е девствен
![]()
Има няколко варианта - ако си обрязан чувствителността в главичката намалява, ако постоянно го оставяш заголен пак се намалява чувствителността, ако приятелката ти е много широка няма да усещаш като хората и няма да свършиш, ако пък ти е твърде малък пак същото, ако не се отпускаш както трябва (пробвайте нови пози нещо различно) няма и да свършиш, лошото е, че има възможност и това да е болест( не искам да те плаша просто ти казавам). Опитай се докато го правиш с нея да се отпуснеш и наслаждаваш максимално!
De-Phazz - Anchorless
ама естественоПървоначално написано от kr15k0
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Съгласна съм само с допълнението,че всичко е въпрос на психикаПървоначално написано от Vichko0o
![]()
Всички искат да правят секс колкото се може повече, когато някой казва колко може веднага лъже. Както човек може да издържи 2 часа така може и 4.
Причините ги изброиха. Важното е да не ти дреме, прави си кефа и това е.
Абе да ти кажа сигурно е възможно 4 часа, макар че това според мен показва проблем със свършването. Малко ми прилича като изказването на Зара ли на кой беше от Биг Брадър за 16 оргазма за една нощПървоначално написано от hamilcar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абе то и аз мога, ама след 2-рия час почват да ми се гледат филми, дочитат ми се книги, абе разбирай , че скучно ми става....Първоначално написано от kr15k0
![]()
...of all the things I've lost I miss my mind the most...
Първоначално написано от kr15k0
Би ли ми обяснил какво целиш с пускането на тази темаДа чуеш неща от сорта на "Ееееее ти си бахти секс машината" или "Оооо да готин обладай ме. Хаха жалък си бе брат... Обзалагам се, че дори не си виждал голо момиче, макарче искрено се надявам да СИ.
Съмнява ме да осъзнаваш какво се опитвам да ти кажа в момента. Но искрено ти пожелавам след време, когато порастеш и поумнееш го разбереш. Айде всичко добро и със здраве![]()
Удрям две мастики и клатя по два часа без почивка,няма лъжа,няма измама.Само на другия ден едва си сядам на дупето от схващане.![]()
4 часа а?
Може може... то толкова е и клатене. Аз лично съм сигурен, че ако караш със средно и бързо темпо, макс час и половина ще изкараш... просто физически не може да се издържа повече. Бавно... може, но пък се съмнявам това да е секс 4 часа. Ама хора всякакви... аз нито завиждам, нито нищо. Това си е мъчение!
Тоя верно е жалък!!Първоначално написано от Vichko0o
Иначе по темата-и аз се чудя за какво си я писал тази тема...мене какво ме боли за колко време свършваш...
![]()
лошо е някой да свършва бързо,но и прекалено бавното свършване не е приятно... сиг ли си,че познаваш часовника?![]()
Нещу не ти повярвах ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Aуу..Първоначално написано от Vichko0o
![]()
Направо ми нанесе такъв удар..
![]()
Лелеее... горкото момиче![]()
![]()
Кое е тва момиче дето те оставя да я лашкаш 4 часа
Аз на 45-тата минута ще започна да си пиля ноктите сигурно
![]()
Да бееееее !!!Първоначално написано от kr15k0
![]()
![]()
![]()
![]()
И един мормот загръща шоколадите![]()
![]()
![]()
![]()
Почувсктвах нотка на хвалба даже.Както и да е.Малък шанс да е истина.Както и да го погледнеш за 4 часа си с8е скапал.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ма ко говориш 4 часа, то и новият Терминатор не може толкоз.Ще вземе някой да ти се хване.Аз пък мога да пъхам в три момичета на 1 път![]()
как иначе ...Първоначално написано от Jumbie483
.....
че то и аз да можех 4 часа и аз бих се хвалил...
ем лесно бе човек - кат мине там половин час, вадиш и чекиджийската караш докато се изфърлиш![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar